![]() |
On poczuł zagrożenie, TU nie ma wątpliwości, POnieważ LEWactwo jest niebezpieczne, a ten pasażer pewnikiem był.
|
Cytat:
Toż to był patologiczny przypadek zaplutego karła reakcji. Takoż utylizować :haha: Akronim:spoko: |
Nic nie rozumiem, poczuł lewactwo, to mydło już za drogie? :O
:P |
http://www.wykop.pl/link/814813/poli...cja-bez-sensu/
Lody kręcą lody ! Pamiętajcie - student jest dla uczelni, a nie uczelnia dla studenta. Tak samo jak klienci są dla banków a nie banki dla klientów ;) POdobnie o posłach i obywatelach, ale to nie ten temat. || |
Cytat:
Myślę, że ostatnie zdanie podkreśla całokształt. |
Przypatrzmy się tej sytuacji dokładnie. Ilekroć ktoś próbuje walczyć o dobro, ma ręce bite linijką. Specyfika naszego kraju już taka jest.
Takich przypadków można wiele wymienić. O rzeczonym Flazmannie powinni pisać i trąbić wszędzie. Chcąc nie chcąc, układ ma swoje przyczółki by zdusić prawdę. Hańbią ten kraj ciągle. Udawanie, że jest ok to popieranie tej hydry. Jeśli faktycznie ma coś się zmienić, trzeba działać. Elokwentnie z chamem, nic nie wskórasz. |
Cytat:
Widzę, że straż miejska to w całym kraju taka "mądra" - nie chcę tu używać słów niecenzuralnych co myślę o nich. Jeśli opis nie jest tendencyjny, to ten strażnik jest jakiś nienormalny. Pamiętajcie, SM i Policja zawsze mają rację, nawet jak jej nie mają ! W ogóle co to za kretyński przepis, że co niby trzeba z rowerka zsiadać ?! :sciana: |
Cytat:
Kolejny przykład niezwykłego 'zapotrzebowania' na straż miejską. Gęba niewyparzona mieli ozorem, a potem "nie, to nie ja". |
|
Dobre dobre... dobra zasada na eliminację starego hardłweru... 3GS już nie wspieramy, więc będzie jak ser! :]
Kolejny powód by nie kupować ajfona... ja raz kupionego telefonu używam zbyt długo. :] |
4.3.4 zlamany tethered, czyli nie przez PDF exploit, slowem - bezpieczny pod tym wzgledem. 4.3.4 jest tez oczywiscie na 3GS, wiec nie wiem w czym problem, Patrixu.
A slowem podsumowania - mnie to wisi. Uzywam jak Steve przykazal, bez wymyslow pryszczatych nastolatkow i zadna przykra niespodzianka mnie do tej pory nie spotkala :-)! |
Dlaczemu nie ma apdejtów do mojej nokii 5510? Dlaczego?! :)
Dzisiaj wyszedł był, najlepszy system wszech czasów - OS X 10.7 Lion (bez Mac, to ważne). Tak nawiasem, kretyńskie jest pisanie dwóch dziesiątek po sobie. Nie wiem czy Rzymianie znali ułamki ale coś pokroju X.VII wyglądałoby bardziej spójnie. |
Nie będzie jednak gwarancji prędkości internetu
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...internetu.aspx |
|
HGW ma nowe osiągnięcie - kolej podwodną. Ewenement!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |