![]() |
|
4 sierpnia 2012 powraca festiwal piosenki rosyjskiej w Zielonej Górze. W tym momencie pytam się po co ???
|
tata zza buga każe...
|
:wow:ciekawe kto to będzie finansował :>
|
Ruskie nie są zagrożeniem.
Należy wypowiedzieć wojnę Czechom i Duńczykom. To oni za wszystkim stoją. |
Kolejne złodziejstwo by żyło się lepiej:
Cytat:
Pięknie, niezależnie co zrobisz opcja jest jedna PŁAĆ bo cię okradną, a potem się sądź latami bo cię okradli.. |
zawsze tak było we wszystkich urzędach :] od US zaczynając, najpierw płac potem domagaj się zwrotu
|
Cytat:
Cytat:
|
Wczoraj się urodziłeś?
|
Zawsze było tak, że najpierw płacisz, potem składasz reklamacje.
Patrix, zapytaj rodziców. |
To teraz powinni wysłać w miasto tabuny "pomocy drogowej" niech zwijają wszystkie samochody jak leci, taka Warszawa ma poważne problemy finansowe miedzy innymi po Euro i w związku z wypłacaniem odszkodowań za nieruchomości ukradzione dekretem Bieruta, a jak widać jest prosty sposób na pustą kasę. :rzygi:
|
Ty się Edek zainteresuj reformą rolną, bo ona nie jest kwestionowana, a to większość znacjonalizowanej powierzchni.
Zainteresuj się gminami, które w całości (100%) leżą na terenie gospodarstw rolnych najbogatszych Żydów Wielkopolski. Po sieci to nie masz co szukać, bo jeszcze ze dwa lata temu na gminnych stronach w dziale Historia była piękna katolicka historyjka, a dopiero teraz pojawiły się drobne wzmianki, też nieprawdziwe. Jeśli coś jest pooddawane, to tylko domy mieszkalne i podobne obiekty, które hurtem zostały włączone do majątku rolnego. Jeśli chcesz, to wrzucę na priv nazwisko przedwojennego właściciela, nazwę gminy i sam sobie popatrzysz. Prywatna chałupa dziadka Abrahama R. to teraz siedziba jakiegoś ohydnego starostwa, czworaki to przedszkole katolów, stadninę kupił(!) poseł z PiS, a 9000 hektarów nie chcą oddać, na dodatek 2500 h dostał Krk. Ale oddadzą, bo wnuczek robi karierę w PO, specjalnie po to zapisał się :D A co do twoich interesów, to wiesz, ja broń Boże nie chcę wnikać w twój stan posiadania, wiem że jesteś uczciwym człowiekiem (to nie ironia) i nikogo nie okradłeś. Wiem o tym. Ale wiesz na jakich terenach mieszkasz.... Obawiam się, że nie będziesz chciał oddać :ysz: W sumie to nie rozumiem jak możesz głosić takie teorie i jednocześnie sam nie próbować zwrócić.... Ale cóż, ja głupi jestem i nie rozumiem polityki. |
Sam pomysł mi się podoba||pewnie witryna sie zamknie jak tylko SLD dojdzie do wladzy||
SLD chce uruchomić "Centrum Monitoringu Nepotyzmu" - na wzór słynnego portalu Wikileaks - uruchomić specjalną witrynę pod roboczą nazwą "Centrum Monitoringu Nepotyzmu", która zbierałaby informacje na temat tego typu przypadków z całego kraju.Witryna ma zostać uruchomiona na początku sierpnia. - Chcemy, żeby powstał portal internetowy, który, podobnie jak WikiLeaks, będzie zbierał informacje z małych gmin, z miejscowości, do których często dziennikarze nie docierają, ale również z powiatów, województw . Tak, żebyśmy mieli jasny obraz tego, jak niebieska ośmiornica otacza Rzeczpospolitą Polską - http://wiadomosci.onet.pl/tasmy-psl,5203565,temat.html |
ło jejku, a ja Kogoro publicznie obiecałem tekę ministra propagandy, jak tylko zostanę wybrany :ysz:
to teraz mnie zamkną |
Cytat:
Ja napisałem o kolejnym sposobie na obrabianie obywateli, bo w takim razie można każdemu zabrać samochód z ulicy i niech płaci, po przecież prawie nikt nie pójdzie sądzić się 5 lat o 3 stówy, a i tak musi zapłacić. A na jakim terenie mieszkam, to świetnie wiem, na kupionym dawno temu od przedwojennego właściciela, wcześniej właścicielem była rodzina Branickich... |
Nie strugaj pawiana Edek, dobrze wiesz o czym ja mówię :) Wtrącasz się sam wszędzie z tym dekretem Bieruta, wiadomo czemu: bo pelikany śmieją się jak głupi do sera, że lemingi muszą zgryźć orzech Arpada Chowańczaka.
To ja Ci mówię, że przestań ekscytować się tą nieistotną sprawą i powiedz mi dlaczego lemingi i pelikany ani zająkną się na temat setek tysięcy zrabowanych hektarów, choćby dekretem PKWN z września 1944? Dlaczego tylko Krk odzyskał? No, dlaczego?! Mówię te twoje przywódcy i ich bolszewickie sądy, że te dekrety były zgodne z prawem! Czyżby parcelacja 1934? W takim razie zwracam honor i porządny z Ciebie człowiek, jako mówiłem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |
|