![]() |
|
Najlepszy obrazek jaki od długiego czasu widziałem na internecie..:
http://desmond.imageshack.us/Himg696...pg&res=landing |
Widziałem kiedyś w Niemczech jak policjantka miarką sprawdzała każdy samochód, który stał podejrzanie głęboko w chodnik, tak też jest półtora metra, znając ich, to centymetrowej tolerancji nie przyjmowali.
A u nas o czym tu mówić, czy rower ma licznik, czy przekroczy prędkość, czy nie, to zawsze policja może delikwenta skasować za niedostosowanie prędkości do warunków i tyle na temat. :] A fotoradarów ma być jednak nie 300 a 400 (teraz 70), nasz rząd robi postępy! |
Kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem!
Świadomie uszczuplającym dochody stacji bezideowcem! http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nadch...wiadomosc.html To ja jeszcze dopowiem, że z automatów hazardowych taki ajent Heniek spod Grójca może wyciągnąć 10 - 50 tysięcy zł miesięcznie. Gdyby miał jeszcze bałagan z dziewczętami na pięterku... Benzyna po 1 zł! Albo darmo! Tusku droży cukru i benzynu! Cytat:
|
Cytat:
-Ty byś zsiadł 4x pod rząd ? Co za problem podzielić zebrę o pas dla rowerów ? Mnie denerwują tak samo wysokie krawężniki, zatoczki i piach na bruku, podjazdy do domostw i drzewa na środku ścieżek - paranoja - weź tu jedź szosą po tym :]. Ja nikomu nic nie utrudniam, nikogo nie straszę swoją jazdą, nie jadę czterdziechą między ludźmi, ale niech się odczepią od bocznych dróg na terenach zabudowanych bo nie będę 20km/h jeździć... |
Ja mam do najbliższej sciezki rowerowej pare ładnych kilometrów.
:sciana: Nie denerwuje mnie że mamy średniowiecze. Ok rozumiem nie ma pieniedzy. Ale dlaczego prawo wybiega do przodu tego już nie rozumiem :hmm: Nie będę jeździć rowerem po ruchliwej ulicy gdzie auta gnają ponad 70tkę :nie: Nigdy nie jeździłem i nie mam zamiaru bo się po prostu boje (poza tym wdychanie wyziewów z TDI nie jest moim ulubionym zajęciem). Na ulicę mam Rovera, to nie zabita dechami senna grecka wiocha, żebym niespiesznie jeździł rowerkiem po trasie i liczył na wyrozumiałość kierowców. Natomiast po chodnikach, choć nigdy nie słyszałem żeby rowerzysta zabił pieszego - nie wolno. Idiotyzm. |
Cytat:
Nie wyjadę z Tobą do Holandii czy Hiszpanii. Wolę panie. |
Cytat:
Żeby nie było - sam jeżdżę po chodniku (uważnie), a jazdę po drodze (oprócz osiedlowych) uważam generalnie za samobójstwo... (piszę to zarówno jako kierowca i rowerzysta) |
Jak ja uwielbiam, jak jakiemuś skretyniałemu "statyście" z GUSu się nudzi i wymyśla kolejne, pieprzone wskaźniki - żeby się pokazać, że niby coś robi i kapustę bierze nie tylko za odciskanie swojego grubego dupska w już rozpadającym się fotelu...
Jak ja kocham, jak kolejny napruty reportażyna, nie mając pojęcia o tym co robi kombinuje, jak napisać kolejną "sensację", by tytuł chwycił, by odsłon było dużo, a sfrustrowani internetowi hejterzy o umysłach tak małych jak penis Azjaty pisali komentarze, najlepiej w ilości "tysiące"... Bo wtedy mogę przeczytać, że jestem bogatszy od Brytyjczyka i żyje mi się lepiej nic niejednemu Niemcowi: Cytat:
I jeszcze szyderczy uśmiech powinien zagościć na mych ustach, gdy czytam wynaturzenia bolka, że 'warszafffka' jest najbogatsza, bo on w Pipidowie Dolnej haruje na mnie dwa razy - płacąc podatki i pracując na mnie, i że należy serdecznie 'nienawidzieć' całe te warszafffskie plemie. Powinien, ale k..wa nie zagościł, bo go nie zrozumiałem - ale cóż, będąc najbogatszym, nie muszę być od razu najmądrzejszym... Dobranoc Państwu. |
Pękacie, wszyscy i tak umrzemy. :> ||
A prawdziwych ścieżek rowerowych, niekończących się co chwila, to się doczekamy, jak już balkoniki będziemy popychać. |
Cytat:
i zaraz za pasami znaku początku drogi - trzy razy na odcinku 300m. Jadąc tam nie widziałem jeszcze aby ktoś zsiadał... Wszystko zgodnie z "prawem", bo droga jest poszatkowana znakami końca i początku. Nie można by tak paseczka dla rowerów wydzielić ? To takie lekarstwo jak to: klik i z głowy, choćbyś sobie fele pokrzywił nikt Ci nie zapłaci. Cytat:
|
Kogoro,
ja się nigdy nie pytałem o twój stan cywilny i nic mnie on nie obchodzi. Ja się Ciebie pytam po raz czwarty: czy kiedykolwiek, być może w latach młodzieńczych, gestem, słowem lub uczynkiem zaprezentowałeś się niewieście w taki sposób, iż mogła sądzić, że masz co do niej poważne zamiary i oddała Ci swoje wiano - a twoje zamiary były właśnie młodzieńcze, bezecne, wyłącznie seksualistyczne acz całkowicie naturalne i nie żebym sądził, iż zasługujące na potępienie, bo któż z nas tak nie czynił? |
Cytat:
|
Racja, Warszawa to nic ciekawego, ot tylko stolicą to nazywają.
Bez tego przydomka to jak każde miasto by było... |
Te, Pyngwin...
Nie bądź za cwany, w UNRĘ odziany... |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:45. |
|