![]() |
dokładnie.
rozwala mnie, kiedy widzę kolesia emeryta w wieku 50 lat, zapierdzielającego rano do roboty... który normalny pracodawca zatrudni młodego bez doświadczenia, któremu na dobry początek musi dać chociażby te 1500 na rękę i opłacić cały ten bajzel, skoro ma inną opcję. nie trzeba być Sherlockiem, by odgadnąć, że przyjmie emeryta, któremu zapłaci 1200-1300 i ani złotówki więcej... pracodawca zadowolony, że ma taniego pracownika, a ten zadowolony, że dorobi do swojej "skromnej" emeryturki i będzie miał ponad 4 tysiące. a potem jest płacz, że w polsce tak mało płacą i jest bezrobocie. dlaczego? m.in. przez takich właśnie pier***nych kopidołów, którzy muszą robić, bo albo im się nudzi, albo mają na utrzymaniu leworęczne bezrobotne dzieci. |
a ja pozniej nie mam roboty
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...ne_zakupy.html Polska mlekiem i miodem płynąca :hmm:
|
odebrałem ten tekst tak, że czeka nas podwyżka Vat na żywność z 5% do 23%...
|
Ilość załączników: 1
Worst Album Covers of All Time
Cytat:
Załącznik 59310 |
Nudzicie się?
|
Cytat:
plus jakiego nie miał nikt u nikogo :spoko: |
Nie prowokuj :>
I od razu mówię, że jeśli nie zareagowałem na jedną okładkę z cyckami, to bynajmniej nie znaczy, że nie zareaguję na następne :fiu: |
ić stont k***a
|
Cytat:
Moim zdaniem całkiem ciekawy wpis :] A gdyby nie cycki, to nikt pewnie by nie zajrzał :P |
Ilość załączników: 1
|
|
Cytat:
:> |
Matka Madzi trafiła do szpitala. Znaleziono ją w parku
http://wiadomosci.onet.pl/sprawa-mad...058,temat.html Kompletnie od samego początku nie obserwuję tego tematu (coś mi się kiedyś obiło o uszy, a potem tylko patrzyłem, jak media to chętnie podchwyciły), ale jak ze dwa dni temu w wiecczornym wydaniu Faktów zobaczyłem jako wiadomość dnia, że matka Madzi wyprowadziła się od męża to już zgłupiałem... W każdym razie - jeżeli faktycznie była to próba samobójstwa, to gdyby się udała, nasze wspaniałe media - z Faktem na czele (w pewnym momencie w jakimś kiosku internetowym zobaczyłem, że na pięciu ostatnich (na pięć) okładkach były główne hasła w stylu - "Kto zamordował Madzię" i podobne) - mogą sobie pogratulować. Dokonałyby zwykłego morderstwa.. (zaszczucie to już nie jest adekwatne słowo). Jeszcze mają szansę... |
Trza się trzymać. Prezesa chcą zaszczuć od lat, a on łubudubu! ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:12. |