Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.11.2011, 20:00   #436
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Zadaj pytanie na infolinii...

http://www.mastercook.pl/?page=obsluga_klienta

Najlepsze wyjście.
chyba rzeczywiście najlepsze wyjscie,będę musiał tam zadzwonić bo akurat do upatrzonej lodówki nie podali głębokości ..

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Tak jest, to co podają, to głębokość razem z chłodnicą z tyłu, w mojej, to nawet z ogranicznikiem, aby nie dało się całkiem do ściany przysunąć.

A kartony spaliłem.
aaa chłodnica wiedziałem że to orurkowanie musi się jakoś fachowo nazywać

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 20.11.2011 o godz. 20:06
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.11.2011, 20:46   #437
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Coś co oddaje ciepło, to musi być na chłopski rozum chłodnica, a jak się to fachowo nazywa, to powinni wiedzieć na party line.

Jeszcze jedna sprawa, nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tą głębokością, ale jak lodówka wystaje troszeczkę, to chyba w niczym nie przeszkadza? (moja troszeczkę wystaje, tak na grubość drzwiczek, i jest super, gdyby nie wystawała, to sam bym wysunął)
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.11.2011, 20:48   #438
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
chyba rzeczywiście najlepsze wyjscie,będę musiał tam zadzwonić bo akurat do upatrzonej lodówki nie podali głębokości ..

aaa chłodnica wiedziałem że to orurkowanie musi się jakoś fachowo nazywać
Mi się z kolei wydaje, że magiczną zwykle odpowiedzią może być, że nie wiedzą..

Z mojego doświadczenia podawana głębokość to całość. Zazwyczaj jeszcze jest ok 1-2 cm zawyżona (tego jednak nie przyjmowałbym za regułę..).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.11.2011, 21:06   #439
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Mi się z kolei wydaje, że magiczną zwykle odpowiedzią może być, że nie wiedzą..

Z mojego doświadczenia podawana głębokość to całość. Zazwyczaj jeszcze jest ok 1-2 cm zawyżona (tego jednak nie przyjmowałbym za regułę..).
no już u mnie maja przechlapane że na oficjalnej stronie producenta do tego modelu nie ma podanej głębokości

a np na aukcjach allegro jest podana to co sprzedający z allegro info kupili z przemytu

Cytat:
Coś co oddaje ciepło, to musi być na chłopski rozum chłodnica, a jak się to fachowo nazywa, to powinni wiedzieć na party line.

Jeszcze jedna sprawa, nie wiem o co Ci dokładnie chodzi z tą głębokością, ale jak lodówka wystaje troszeczkę, to chyba w niczym nie przeszkadza? (moja troszeczkę wystaje, tak na grubość drzwiczek, i jest super, gdyby nie wystawała, to sam bym wysunął)
a z głębokością o to mi chodzi ze mam miejsce na lodówkę tuż przy oknie i od ściany do krawędzi wnęki okna jest dokładnie 58cm
Stary 20.11.2011, 21:26   #440
paprykarz
Banned

Data rejestracji: 04.10.2011
paprykarz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
podają ją razem z orurkowaniem agregatora
Skraplacz to się nazywa, te orurkowanie To coś kształtu S jest rurką i w niej czynnik chłodniczy ze stanu gazowego przechodzi do ciekłego.

Skraplacz owszem jest specyficznym typem chłodnicy, ale ma inną nazwę, która staje się zrozumiała, gdy jasna jest zasada działania lodówki.

Cały zespół, tj. skraplacz, kapilara, parownik, sprężarka + ins. sterująca, zabezpieczająca nazywa się zwyczajowo agregatem chłodniczym.

Sprężarka to ta duża czarna bańka, co ją zazwyczaj widać od tyłu lodówki. To zazwyczaj sprężarka jednotłokowa, hermetyczna, samosmarująca.

Kapilara to taka cieniutka rureczka pozwijana w kółko, wisi gdzieś obok sprężarki.

Parownik to taka grubsza rurka w kształcie S, w niektórych modelach jest widoczna na tylnej ściance zamrażalnika, albo na całej tylnej ściance (od wewnątrz lodówki)

Ostatnio zmieniany przez paprykarz : 20.11.2011 o godz. 21:28
paprykarz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2011, 11:19   #441
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

yeah :-) na infolinii wiedzieli , głębokość 58cm czyli taka jak podają na aukcjach aledrogo

teraz pozostaje porównać candy z mastercockiem i kupić ;-)
Stary 21.11.2011, 11:23   #442
palikot
Banned

Data rejestracji: 20.11.2011
palikot zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cock to znaczy (automoderacja)

mastercock to samiec alfa
palikot jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2011, 11:29   #443
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A candy to cukerek.
Chcesz cukerka?
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2011, 11:33   #444
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

wy tu hihy hahy a ja mam tak niewymiarowa kuchnie a co za tym mały wybór

a muszę lodówkę kupić, choć nie wiem po co bo piwo w zime na balkonie mogę chłodzić

co do nazwy to mam to gdzieś pewnie i tak znaczek z logo firmy zdemontuje i dam zrobić u znajomego magnes na lodówkę

Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Lodówka musi mieć po bokach lekki luz co by było można ją otworzyć.
tak wiem , biorę to pod uwagę dlatego do szerokości dodałem 2-3cm

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 21.11.2011 o godz. 11:48
Stary 21.11.2011, 11:47   #445
rycho
Guru
Zlotowicz

rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Lodówka musi mieć po bokach lekki luz co by było można ją otworzyć.
Ale chyba powiedzieli na infolinii.
Stary 21.11.2011, 11:48   #446
palikot
Banned

nam się rozchodzi o te babcie, co poniżej mieszka i ona Big Cocka może nie zaakceptować

//edit
i luz musi mieć z tyłu, coby skraplacz miał czym oddychać
Stary 21.11.2011, 11:52   #447
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Cytat:
Napisany przez palikot Podgląd Wiadomości
nam się rozchodzi o te babcie, co poniżej mieszka i ona Big Cocka może nie zaakceptować

//edit
i luz musi mieć z tyłu, coby skraplacz miał czym oddychać
już nie mieszka od ponad miesiąca zamieszkała jej wnuczka z gachem i jest luuuzz ,sąsiadka mieszka u syna w pokoju wnusi

ale koleś mnie rozbroił pytaniem na dzien dobry z której strony pod oknem ma stawiać samochód

po lewej czy prawej strony latanii z okna patrzac
Stary 21.11.2011, 11:57   #448
rycho
Guru
Zlotowicz

Tak. Luz z tyłu...
Producent przewidział, iż ponieważ klient jest mądry inaczej to zazwyczaj stosuje takie duperelki dystansowe.
(Baza sygnatur wirusów zaktualizowała sie do wersji 6647)
Stary 21.11.2011, 12:02   #449
palikot
Banned

to teraz Ty się do nich przyczep, że bez ślubu żyją i postrasz ogniem piekielnym,
a księdzu po kolędzie nie omieszkaj przypomnieć o tej sodomii i zażądaj interwencji
Stary 21.11.2011, 17:16   #450
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
A kartony spaliłem.
za późno, zniszczyłeś dowody w śledztwie,
Hanka Mostowiak się o nie zabiła

Twoje uprawnienia: