![]() |
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=kule+...HbYOBecQ_AUIBQ |
Cytat:
Do prania zamiast proszku to sciema , ale sie dodaje specjalna kulk-e/i do suszarki do prania albo zeby zmiekczyc ubrania lub zeby zmniejszyc zagniecenia ubran ;) |
Cytat:
Z ostatniej chwili - ponoć trend jedzenia kapsułek traci na popularności - na rzecz zabawy w duszka (czyli duszenie się, aż do utraty przytomności) :sciana: |
Szybkie pytanko: kule piorace - cos warte czy g... warte? Ktos uzywa osobiscie bo czytajac w internetach widze ze raczej sciama.
|
aaa widzisz słowo haczyk, dałem info i ma dać znać czy na delikatnym opcja 0 zadziała.
|
ustawienie ostatniego wirowania...
chcesz bez wirowania wogóle to program wełna lub delikatne... |
Ilość załączników: 3
Ktoś kupił w rodzinie amica 6120 lsb, na początku myślałem, że nie potrafili czegoś ustawić, ale mi też się to nie udało. Sprawa dotyczy wirowania a dokładnie opcji jego wyłączenia np. przy czymś delikatniejszym, ustawienie parametru na "0" nic nie daje, pralka wiruje jak powalona zupełnie jakby miała ustawiony program wirowania 600/800/1200... i teraz o co kurde tutaj chodzi, błąd w sofice? Serio? W masowo produkowanej pralce? :ysz:
Załącznik 126692 Załącznik 126693 Załącznik 126694 |
Tamten bosch juz sie popsul(po 8 latach, co nazywam rekordem w dzisiejszych czasach:) i kupilem nowszy model ale taki ze pasuja stare akcesoria:)
|
Ten BOSCH się zepsuje niebawem. :P
Kupisz wyciskarkę, będziesz musiał dokupić maszynkę do mielenia. :> |
Mam do robota boscha maszynke do miesa-robimy pasztet i kielbase sloikowa od czasu do czasu.
Nie chce kolejnej maszynki i adaptera do niej:) |
Kupuje się końcówkę do maszynki do mięsa Zelmera. :taktak:
Nie masz maszynki Zelmera, to błąd, kup, nie będziesz żałował. :D |
w lidlu byly a czy dobre :hmm:
|
Szukam slow juicera(cold press) - ktos ma, poleca jakis konkretny model. Jakis ogromnych kwot na to bym nie chcial przeznaczyc. Do wyciskania warzyw.
Jak znam zycie to moge pewnie M@x'a pytac o to:) |
Cytat:
|
Bez przesady. Czasem da się coś naprawić ale poważniejsza awaria kończy się zazwyczaj wymianą pralki na nową bo koszt naprawy przekracza wartość.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |