![]() |
Jak zobaczy***322;em tytu***322; tematu, od razu wiedzia***322;em, ***380;e to Ty za***322;o***380;y***322;e***347; ;)
|
Polecam grupy dyskusyjne dot. sprz***281;tu AGD... np. pl.rec.dom
|
A ja jestem ciekaw czy ktos ma i uzywa Rainbow heh
|
:wazuuup:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak zwykle w ofertach telesklepowo-wysylkowych, nie ma tam ŻADNYCH danych technicznych. Jaka jest moc tego odkurzacza? A sila ssania? A poziom halasu i waga tez sa bez znaczenia? Proponuje zrobic tak: idz do sklepu AGD, popros o wlaczenie (lub wlacz sam) kilka roznych odkurzaczy, najlepiej z roznych polek cenowych. Po sposobie pracy (dzwieku silnika, solidnosci konstrukcji, itp) mozna poznac sprzet, ktory pochodzi troche czasu. Natomiast co do Rovus Aqua Power (nie wiem jak jest w rzeczywistosci) podejrzewam, ze bedzie to sprzet z dolnej polki, za cene z gor(skiej)nej polki. |
Cytat:
http://www.moderna.pl/tshop.asp?info=TL&ac=IZD&ID=338 :czytaj: Edit: Nie si***322;a ssania jest wa***380;na (w odkurzaczach oczywi***347;cie :mruga: ) ale przep***322;yw powietrza. :tak!: |
chcesz tani odkurzacz - sa gieldy uzywek z niemiec - mozna za 30pln kupic philipsa na chodzie :P
chcesz dobry odkorzacz - przeczytaj post MaciejaT chcesz zrobic dobry uczynek Babci - kup jej cos w sklepie i rozleguluj w TV kanal Mango :rotfl: juz chyba tvtrwam jest mniej zaklamana :rotfl: |
Cytat:
A propo, przy zakupie odkurzacza, Rovus Filtry za jedyne 59,90. Przy zakupie Rovus Filtry, drugi zestaw Rovus Filtry za jedyne 59,90 ^_^ |
Polecam ten odkurzacz. Kupi***322;em jakie***347; p***243;***322; roku temu, godna polecenia jest moc i ergonomiczna szczotka.
http://www.consumer.philips.com/cons...CSHQVHKFSESI5P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Noo.. widzę, że sporo odpowiedzi, więc po kolei :)
@ Air - a czemuż to..? :> @ Kristoferros W sumie można się przyjrzeć, chociaż jak myślę, że teraz zacznę się zagłębiać w temat odkurzaczy, co kompletnie mnie nie interesuje.. Niemniej zajrzę tam, może akurat jakieś obiektywne opinie znajdę. @ tompol Ja mam i używam ;) @ MaciejT Tak, jak napisałem wyżej - niespecjalnie chce mi się teraz wczytywać w dane techniczne odkurzaczy i zastanawiać, który jest najlepszy. Zresztą - babcia ma odkurzać, który działa i raczej w najbliższym czasie się nie zepsuje. Po prostu zobaczyła w telewizji to (a nie jest też osobą, która od razu rzuca się do telefonu, żeby zamawiać, jak coś fajnie wygląda..) i poprosiła, żebym spróbował się czegoś dowiedzieć, co niniejszym robię. Chciałem zobaczyć, czy może ktoś nie ma go osobiście, albo nie ma znajomego, który posiada i używa. @ nimal - ostatnia linijka, dobra :spoko: ;) @ pepperman No ja za swojego Rainbow dałem.. ok. 6 tys. złotych. Nie mój pomysł i niezbyt dobry, ale odkurzacz jest i.. rzadko jest używany, bo komu się chce to całe ustrojstwo z szafy wywlekać i napełniać wodą.. W każdym razie cena zarówno jego jak i Cerry (czy jak to się pisze) są o dobre kilka tysięcy procent za wysokie.. |
Cytat:
|
ja polecam nasz polski Zelmer. mielismy juz w domu kilka modeli, np. cobra 2000 chodzi u nas juz 8 lat bezawaryjnie. podstawa to wymiana systematyczna workow i filtrow we i wy.
a nawet jak sie cos zepsuje, to czesci dostaniesz wszedzie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:03. |