![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Jak patrze na Polskich sportowców to przypomina mi się reklama Żywca -''Prawie, robi wielką różnicę''
Ostatnio zmieniany przez Burt : 14.02.2006 o godz. 01:36 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wyposażenie sportowe w Polsce jest po prostu śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne i w takich warunkach można tylko podziwiać tych sportowców, którym mimo wszystko udaje się przebić i coś na światowych zawodach osiągnąć..
![]() |
![]() |
#33 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przeciez druzyna pozyczala boba od rosjan
nie wiem co sie z naszym stalo ale nie dojechal i nie jest wina naszego kraju tylko ktos po drodze dal tylka uoooooo ale szwed w sztafecie mial finisz!! jeszcze czegos takiego nie widzialem!! odjechal norwegowi jak dziecku 7 miejsce polakow a wiec znow nie najgozej
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 14.02.2006 o godz. 12:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ZnakJaworznickiegoBikera
ogladal ktos dzis biegi?
niezla tragedia ale widac tutaj bylo jak ambitna jest justyna mimo, ze ledwo co szla nie chciala sie poddac az wkoncu zemdlala no ale poczekajmy az cos wiecej nam powiedza
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Jak na razie to wypadamy wspaniale.
![]() Z niecierpliwością czekam na koniec olimpiady,wreszcie wznowią Allo Allo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
the one
CDRinfo VIP
Ja oglądałem i widziałem co się stało. Przykra sprawa, ale już podobno wszystko w porządku.
Nie wiem natomiast, czy widziałeś późniejsze zachowanie trenera tej zawodniczki, kiedy dziennikarze chcieli chyba przeprowadzić z nim wywiad. Nie będę tego komentował, ale przykre, że z takiej strony pokazujemy się również za granicą (chociaż reakcja była skierowana chyba tylko w stronę polskiego dziennikarza).
![]() |
#37 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
a swoja droga mogliby czasami odpuscic (dziennikarze)
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Dziennikarze rzeczywiście czasami (łagodnie mówiąc) mogliby trochę odpuścić. Nie wiem, jak było w tym przypadku, ale tu akurat nie wyglądało to, jakby bardzo ingerowali w czyjąś prywatność. Trener z zawodniczką znajdowali się na otwartej przestrzeni, a poza tym - nie zapominajmy, że to sa igrzyska olimpijskie i decydując się na udział w nich, jednocześnie świadomie czy nie, ale wyraża się zgodę na poświęcenie przynajmniej na okres ich trwania pewnej częsci prywatności..
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 16.02.2006 o godz. 21:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
dobrze zrobil....
kobieta ledwo zywa..a oni by jej najchetniej na plecy jeszcze weszli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
A pora.. może i rzeczywiście nie była najwłaściwsza, ale zachowanie trenera tym bardziej nie..
![]() |
![]() |
#41 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ja nie mowie ze zrobili zle informujac o tym... to nie o to chodzi..
od etgo oni sa ![]() mi sie tylko nie podoba forma.. sa pzreciez jakies ludzke zasady. i naprawde mozna ot bylo pokazac z boku,a nie pchac z kamera przed lekarza prawie i wietrzyc sensacje... kto pierwszy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Widzisz.. łatwo powiedzieć. Ale od kogo mają się dowiedzieć o stan zdrowia zawodniczki jeśli nie od niej samej, jej trenera, albo lekarza..? Dziennikarz to w sumie paskudny zawód.. Wszyscy oczekują informacji, ale jednocześnie te same osoby stają się oburzone, kiedy to w ich prywatność ktoś zaczyna ingerować.. W sumie jest to zrozumiałe, ale trzeba też umieć wczuć się w sytuację drugiej strony.
![]() |
![]() |
#43 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
tylko wez pod uwage fakt, ze takie zasrany dziennikarz mogl podejsc do trenera bez kamery i zapytac co jest grane/czy moze porozmawiac z justyna/czy trener sie wypowie przed kamera - jesli nie pozwolilby mu porozmawiac z sama zawodniczka to napewno sam przed kamera powiedzialby co jest grane prawda, ze bycie ludzkim nie jest trudne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
I nie chciałbym tu usprawiedliwiać nikogo - ani dziennikarza, ani trenera. Z mojego punktu widzenia, to zachowanie tego ostatniego było niewłaściwe, ale mogę nie znać pobudek nim kierujących. Po prostu - czasami warto spróbować wczuć się w drugą osobę.
![]() |
![]() |
#45 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|