![]() |
Ja mam fat,z komunii jeszcze :) Póki sprawna lepiej w niej nie eksperymentuje :> Ważne że gra w kopie
|
Ja mam dwie karty. Jedna ze stabilnym 1.8b leży awaryjnie a na drugiej eksperymentuje.
Też mam PAL i slim i fat ale nic tak nie cieszy jak nauczyć się czegoś nowego. |
Nie chodzi o to gdzie kupisz/kupiles tylko co masz. Ten program nie jest tworzony tylko dla Europy(Polakow) ale rowniez dla innych kontynentow.
|
Gdzie w 2001r. w Polsce kupiłbyś NTSC? ;p Poza bazarami i allegro ;>
Mam PAL. Więc nie muszę up'a robić ;) |
Sens jest tylko jesli mialbys konsole z innego regionu niz np Pal, wtedy uzywajac nowej wersji mozesz sobie wszystko latwo poinstalowac bez koniecznosci posiadania 2 przerobionej konsoli z tego innego regionu.
|
Czyli nie ma sensu zmieniać wersji? ;p
|
Sorki ale komp mi się zawiesił.
Ja go dzisiaj instalowałem i różnica jest tylko w pojemności jaką zajmuje na karcie. Funkcji jako takich niema nowych. W 1.8b najmniej co udało mi się osiągnąć to 1.2Mb (praktycznie sam FreeMcBoot) a przy 1.8c poniżej 0.8Mb z zainstalowanym ESR. |
A jaka jest różnica między 1.8b a 1.8c? Coś wielkiego?
|
Jakieś 7 postów wyżej Berion go zamieścił.
|
Widzę że jest zmiana o 1.8c :) Może ktoś zapodać linka do ściągnięcia?
|
Cytat:
|
Skopiuj uLELFa który chcesz mieć na pendriwe, nazwij plik BOOT.ELF, podłącz do konsoli, uruchom uLaunchELF i przy jego pomocy podmień pliki na karcie.
Co do instalacji FreeMcBoota 1.8c to wszystko jest ok (niepotrzebnie zmieniałem nazwy plików). Po małych modyfikacjach i wgraniu ESR na kartę zajmuje niecałe 0,8Mb zamiast 1,5Mb. Działa na slim SCPH-75004 i na fat SCPH-39004. |
Znalazłem uLELFa 4.42a. Chciałbym podmienić go za tego którego mam obecnie bo szare tło jest brzydkie. Jak zamikenić,przeinstalować czy jak to się tam nazywa?
|
installation failed error code -2
Dodam tylko że instaluję przy użyciu FreeMCBoot 1.8b. Zmieniłem nazwy folderu na INSTAL i pliku instalatora na RESCUE.ELF. Instalator się uruchamia i można sformatować MC. Po wybraniu instal pojawia się wspomniany błąd. Konsola to slim SCPH-75004. |
Nie jesteśmy jasnowidzami :P Powiedz jaki błąd :]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:45. |