![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Samsung LE40A756 |
Szkoda tylko ze jak sie korzysta z dekodera satelitarnego to sie z tego nie skorzysta.. :(
Chyba ze jakis hardcorowiec gra na x360 podczas gdy mama ogląda ulubiony serial :D |
Cytat:
po kilku dniach użytkowania dostrzegłem również kilka wad : - obudowa jest z plastiku tak delikatnego, że przetarcie szmatką powoduje zarysowania, - głośniki grają bardzo słabo, trzeba podłączyć coś lepszego aby efekt był znośny, - ekran bardzo odbija światło słoneczne, - model ten nie ma wejścia S-Video a urządzeń z takim podłączeniem mam w domu trochę, myślałem że wepnę się przejściówką przez SCART-a, niestety obraz jest czarno biały. pozdrawiam |
Cytat:
Jeśli chodzi o ekran, to niestety jest to często spotykana rzecz. I raczej nic nie poradzisz, poza tym że jedyna rada to zaciemnienie pokoju. |
@Arepo
Scart ma od cholery połączeń do koloru. Można podłączyć kable na wiele sposobów i co ważniejsze nie zawsze firmowe kable są dobrze połączone!. Kiedyś musiałem sam przelutowywać kabel zeby uzyskać efekt. Spójrz na schemat SCART i zobacz czy odpowiednie piny są przylutowane. Nie pamietam co to było dla SVideo - Y/Cr/Cb albo coś.. Najwyraźniej tylko Y działa a reszta jest pochrzaniona i masz BW. |
Cytat:
@sobrus piny podłączone są prawidłowo, niestety wygląda na to że jedyne tutaj złącze EURO nie obsługuje sygnału S-Video :( w telewizorach często jest tak, że albo działa RGB albo S-Video na SCART-cie, akurat trafiło na RGB - sprawdziłem działa pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
wycieram nią wszystkie sprzęty, łącznie z ekranami monitorów i na niczym ślady nie zostają, nie spotkałem się jeszcze z tak słabym plastikiem, nawet boję się go dotykać ręką bo paznokieć też go załatwi, tandeta i tyle ... pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
|
Najlepiej zawołać serwisanta, nie będzie problemów gwarancyjnych :D
|
czyli co kupiles? zeby nie popelnic tego samego bledu :D
znaczy sie firmy unikac, bo co jak co, ale sciereczka od kurzu rysyjaca obudowe... toz soczewki w obiektywie w ten sposob nie uszkodzisz, a to jest dopierow delikatne ustrojstwo :) |
nie ma co przesadzać, wielkiej tragedii nie ma ;)
to są po prostu te nowoczesne plastiki ala kolorowe laptopy Toshiby, których nie sposób nie porysować mam już dysk zewnętrzny WD z takiego czegoś, generalnie nie wpływa to na funkcjonalność - tylko na efekt wizualny pozdrawiam |
A co powiecie na telefon samsunga w kolorze srebrnym który się wyciera.
Ponoć po paru miesiącach wygląda jakby sie po nim czołgiem jeździło. Nawet w salonie od razu powiedzieli ze lepiej wziąć czarny :D |
pikus - Citroen Xsara Picasso (czy jak sie to pisze) - to juz naprawde dosc droga zabawka
jechalem 3 latkiem - WSZYSTKIE plastiki w srodku wytarte... wygladalo to naprawde ochydnie, gorzej niz w dowolnym 20- 30-letnim dowolnym innym aucie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |