![]() |
A nie wiedziałem, że w RT nie ma wstecznej kompatybilności. Założyłem, że zrobili jakąś wirtualizację, emulator czy inny pies.
Dobre posunięcie :) |
http://m.komputerswiat.pl/nowosci/pr...w-glowach.aspx
Apple rozwiklalo to 5 lat temu... Podzialem na Mac OS i iOS... |
Cytat:
|
Założyłem 2013. Nie widzę opcji dysku wirtualnego.
|
Cytat:
|
Działa pod win8 x64 ???
|
Cytat:
|
Głównie chodzi o montowanie dużych ( k***a ) obrazów i ich konwersja.
A jaka (darmowa) wypalarka DVD ??? |
Cytat:
Podaj więcej szczegółów, a chętnie doradzę w miarę mojej skromnej wiedzy - i pewnie znajdzie się coś darmowego. |
A podajcie listę substytutów które będą działały pod "ósemka", szczególnie x64, np wersje:
1 Alcohol120%, 2 ISO, 3 ... . :> Nabyłem coś takiego za 129,-zł i na Dell 1537 śmiga w porównaniu z Viśta wio. Upieprzyłem się tylko ze sterownikami (Dell k***a ) :wow: |
|
Oczywiście, że nie zrozumiał.
Tak jak napisałem kiedyś "data search scope" Yossiego wynosi 1. Tymczasem informacja do której się odnosiłem była aż 6 postów wyżej i sam na nią odpowiadał (post #543 - nie może o tym nie wiedzieć, chyba że nie posiada pamieci) 6>1 : insufficient data error Nie chce nikogo obrażać, to zaobserwowany fakt. Nie wiem dlaczego tak jest - ale tak jest. Nie tylko w tym wątku. Np tu poza zakresem przeszukiwania była informacja o co chodzi z kwotą 650zł: http://forum.cdrinfo.pl/f113/bsod-pr...xp-home-91675/ Ponownie 6>1. Zagadka :hmm: Nie sposób dyskutować z kimś, kto nie pamięta co pisał 4 godziny wcześniej i nie wie o co chodzi w wątku, w którym pisze któregoś posta z kolei. |
Cytat:
|
M@X, mam prośbę. Gdybyś mógł w sąsiednim temacie opowiedzieć o swoim ciężkim żywocie bez wyjmowanej bateryjki z telefonu. Bądź szczery.
Infrakcjona możesz mi zasadzić. Niekoniecznie za Yossiego, ale za coś na pewno mi się należy, to pewne. Kwesta winy, kary... warto o tym rozmawiać. Cytat:
|
Cytat:
P.S. OS X instaluje z wlasnej woli nie uwazajac sie za desperata. I nie zamierzam tego zmieniac, choc WIndows 8 uwazam za udany system, z przyznaniem czego wiekszosc ma problem. Kafelki to taki "Launchpad" w Win 8, znaczaco ulatwia to zycie, ale jak ktos chce "kolejna wersje tego samego systemu rozniacego sie kolorem okien" to sie rozczaruje. Tu zmieniamy podejscie, wchodzimy na wyzszy poziom abstrakcji, roznicujemy potrzeby od technologii. I to jest dobre. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:53. |