![]() |
Co do tabletu nie zgodzę się - za mały ekran żeby oglądać filmy na YT. Jak ktoś chce pisać na nim to tym bardziej.
Natomiast co do XP to się zgadzamy - u mnie działa wyśmienicie, wszystkie najnowsze programy działają a braku wsparcia od M$ się nie odczuwa praktycznie. |
Cytat:
XP wcale złym systemem nie jest, do starych komputerów jest idealny :taktak: |
Dobra, nie będę dalej pisał bo rozpoczniemy kolejny flamewar o piractwie :P
Można w sumie zostać przy 7 albo przy XP. Bo jak ktoś ma stary komputer używany do internetu to niepotrzebny mu jest najnowszy system. |
Cytat:
|
380zł to mój komputer jest wart :haha: Oczywiście jak kogoś stać to niech kupuje, jego kasa.
|
@DarkSlide97
Za darmo to będzie tylko dla tych co kradną, są jeszcze osoby, które nie potrzebują kraść Windows'a bo ich stać na zakup i wydatek 380 zł ... |
Dla większości Polaków i tak będzie za darmo :haha:
To byłby pierwszy Windows który M$ rozdaje bez zapłaty. Aczkolwiek jak będzie nadal Metro to nie wiem czy znajdzie nabywców i entuzjastów. |
Jak by była za free dla posiadaczy 8 to by byłby naprawdę miły gest :)
|
Coraz bardziej realna staje się FREE aktualizacja dla posiadaczy W8 do Windows 9:spoko:Jeżeli tak by było -bardzo dobre posunięcie MS:)
http://inet.detik.com/read/2014/09/2...an?k=ecym&p=ct |
Cytat:
Tego nie wie nikt na dzień dzisiejszy -ja stawiam na szybką śmierć ala Hasta la Vista, baby:spoko: Tak wiem że mam rację:spoko: Tego nie wie nikt i to się dopiero okaże w kwietniu 2015 r jaki kształt ostatecznie otrzyma W9 Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki :spoko: O czym mowa? Bo nie wiem o co chodzi -jak coś jesteśmy w temacie WINDOWS 8:) |
Po co jątrzysz? Po co celowo znowu to napisałeś mimo że tysiące razy już Ci tłumaczono zarówno o ekranie start jak i o siódemce? Aby wywołać flame i odwrócić uwagę od porzucenia rozwoju ósemki na rzecz przyszłego, marketingowego tworu jakim będzie Windows 9? Więc chyba plan się nie powiódł, to nie onet. :)
|
Cytat:
"porzucił" sugeruje, że wersja 8.1 nie będzie już wspierana i że MS się od niej odcina. To nie tak - Windows 8.1 będzie jeszcze wspierany przez co najmniej ładnych parę lat, podobnie, jak to było w przypadku Windows XP, który pobił wszelkie światowe rekordy, zapewniając swoim użytkownikom wsparcie techniczne przez 14 lat !! Masz rację - MS nie planuje żadnej większej aktualizacji typu "Update 2", ale bieżące, mniejsze aktualizacje będą dostępne jeszcze bardzo długo. Co do Windows 9 - oczywiście, nikt nie ukrywa, że taki system powinien pojawić się w roku 2015, ale dla tych wszystkich, którzy piszą "windows 8.1 jest do dupy bo nie ma takiego samego guziczka START jak w Windows 95" mam złą wiadomość: stary guziczek START nie pojawi się ani w wersji 9, ani w żadnej następnej. Jeśli ktoś nie potrafi/nie chce się przestawić na kafelkowe menu START i jeśli dla kogoś jest to kryterium przydatności, jakości i użytecznosci systemu, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dalej żywać Windows 7, który jest (według mnie) dalej bardzo dobrym i stabilnym systemem. Acha - jeszcze "responsywnym" :D Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Wczoraj ukazała się następna zapowiadana poprawka do systemu Windows 8.1 Update 1 o rozmiarze około 170MB
Jak niedawno mogliśmy przeczytać na oficjalnym blogu, Microsoft nie planuje wydania aktualizacji Microsoft 8.1 Update 2-czyli wyszło na moje że MS porzucił już ósemkę na rzecz dziewiątki. Zmiany widoczne są kosmetyczne jak: dodatkowe ustawienia w panelu kontroli gładzika, które pozwolą pozostawić gładzik aktywnym po podłączeniu myszki, dopuścić symulację kliknięcia prawego przycisku i umożliwić przeciąganie zawartości okna przez podwójne stuknięcie, zbiór nowych interfejsów programowania, które pozwolą zamienić urządzenia z Windows w odbiorniki standardu Miracast, a także ułatwienie procesu logowania się do witryn SharePoint Online ***8211; teraz wystarczyć ma jednokrotne podanie hasła. Proces instalacji przebiegł prawidłowo i bez najmniejszych problemów.......około 5min. 32bit http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=43746 64bit http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=43753 Załącznik 67025 |
Cytat:
2. Jeśli problem został już rozwiazany to, sorry - nie zauważyłem jak podano to rozwiązanie. P.S. chciałem tylko pomóc, jeśli się pomyliłem i niepotrzebine podjąłem temat to przepraszam, EOT z mojej strony. |
Cytat:
LENOVO G710 i7-4702QM 8GB SSD256 GF GT820M jak coś pociągnie metro:> Cytat:
świeży obraz Arconis ......... Jak odpisujesz na problem który jest dawno rozwiązany dodatkowo edytując i dopisując posty to wybacz ale nikt tu nie czyta po 100 razy te samej wiadomości :>:ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:28. |