![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jeśli nie wierzysz. poczytaj posty moich oponentów w tym wątku. |
Cytat:
Yossi chce zamęczyć użytkowniów Maców wypisywaniem wszystkich możliwych konfiguracji Maca działających pod OSX. |
Masz grać Angry Birds, ja grałem, z 15 minut, znudziło mi się na całe życie.
|
Cytat:
Właśnie zainstalowałem Civilization V ma moim stareńkim sprzęcie, ale pod Win 8. Ciekawostka - chodzi "idealnie", jak lubią to pisać fanboye A***e. Kochani Fanboye - czy możecie podać mi kofigurację sprzętu i systemu A***e, na którym Civilization V chodzi bez problemów? Oczywiście pod warunkiem, że to w ogóle chodzi pod jakimś japkowym systemem. Ja bardzo przepraszam, ja wiem, że to nijak ma się do takich wypasionych gierek jak "Angry Birds", ale w końcu mnie nie stać, więc muszę się zadowalać byle czym. |
Cytat:
Bardziej mi zależy, zeby system działal poprawnie. Od Uroczystych Mszy na Cześć to są inne firmy i inne systemy. |
Ja do tego podchodzę jak Ferdynand Kiepski do podrożenia wody mineralnej.
|
Nope.
|
czy Wam też
ręce sie pocą, pikawa pika jak szalona, błędnik szaleje, oczy macie rozbiegane, gęsią skórkę, włos zjeżony, przed jutrzejszą PREMIERĄ win8 :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziś chyba premiera tego wynalazku. Ze szczerego serca życzę im porażki na desktopach. Chcę z powrotem Aero Glass, wyboru stopnia przezroczystości i koloru okien/paska.
A więc: brzydkie kolory. ;] |
No i coś wszyscy zamilkli.
Chciałbym, żeby się wypowiedzili Ci, co na codzień używają od pewnego czasu. Szczególnie w kontekście - jakie pojawiły sie błędy, czy też utrudnienia. Tylko proszę, nie piszcie po raz kolejny, że "brzydkie kolory". Chciałbym również znać Wasze zdanie co do użycia Win8 z tabletem (?) MS Surface, którego ceny ostatnio opublikowano - i są całkiem ciekawe. |
Histeryczna reakcja? Chłopie, ja w życiu nic od Apple nie miałem i jakoś mi się nie spieszy do tego, a firma ta mi lata i powiewa. Nie mogę po prostu spokojnie patrzeć na Twoją argumentację i stosowanie innej miary do wszystkiego, co związane z Apple.
|
Cytat:
Najlepszy dowód - histeryczna reakcja Barteza na samą wzmianką o Apple ,a nawet nie na wzmiankę, nawet na sam domyśł, że ewentualnie może chodzić o Apple. Natychmiastowa zasłona ukochanej religii wlasną piersią. Zresztą - jak w każdym innym przypadku, kiedy ktoś wspomni, że może jednak Apple nie jest najdoskonalszą firmą na świecie. Wiem - za szarganie świętości należy się ban - trudno "prawda "uber alles" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:09. |