Cytat:
Napisany przez georg
(Post 1252393)
Sprzedajesz tego windowsa? Pracujesz w MS? Co tak go bronisz? :wow:
|
Myślę, że tę kwestię wyjaśniłem już w innym wątku i nie zamierzam się powtarzac dla przyjemności jakiegoś gimbusa, który właśnie zainstalował Linuxa i "jest hakierem".
Zaczynasz mnie gościu wnerwiać i - ponieważ nie chcę być wyprowadzony z równowagi - będę ignorował Twoje idiotyczne posty. I przy okazji - tochę szacunku dla starszych.
EOT
Cytat:
Napisany przez Berion
(Post 1252402)
Akurat M@X to trudny przypadek, jego fascynacja jabłkiem choć wg. mnie niezdrowa to autentyczna. A z Tobą to czort wie jak jest. ;p
|
M@xa będę bronił jak niepodległości, ponieważ jest moim głównym oponentem.
Kiedyś taki pan o ksywce Voltaire (Wolter), właśc. François-Marie Arouet, napisał coś w stylu "nienawidzę tego, co mówisz, ale oddam życie, żebyś mógł mówić to, co mówisz"
.
Ci z moich oponentów, którzy pomyślnie zdadzą do szkoły średniej, będą się o tym uczyć.
Gdyby nie M@x to bym w tym temacie w ogóle nic nie pisał.
Ze mną nie ma problemu fascynacji - używam systemu, który W TEJ CHWILI jest dla mnie najlepszy i pisze o jego zaletach.
Jeśli pisanie o Windows, że jest dobry, jest niezgodne z regulaminem tego forum , to uprzejmie proszę o pouczenia a na pewno się dostosuję.
Cytat:
Napisany przez Berion
(Post 1252402)
Musisz jeszcze popracować nad socjotechniką. Zbyt jawnie odwracasz kota ogonem. ;]
|
Socjotechnika jest mi obca (niestety, podobnie jak wszystko, co ma w nazwie "soc"), ale jeśli podasz konkretne przykłady to ja się do nich konkretnie odniosę - dobrze?
Cytat:
Napisany przez M@X
(Post 1252504)
Smartku, postaw wreszcie OS X na PC to zobaczysz jak bedzie ;-)...
|
M@xiu, ja bym chętnie postawił, tylko nie bardzo wiem jak - Hackintosh? To chyba nielegalne jest?