![]() |
Dlatego mówię, że chcę z powrotem Aero i chcę konsumenckiej implementacji ReFS, które przypomina trochę BTRFS i ZFS. NTFS to zabytek.
|
Cytat:
|
@Jarson tylko W8 działa chyba wydajniej na tym samym HW co W7.
|
Mogę prosić o screen(y) tych kafelek? w W8.
Ale nie takie jak z promo MS (gdzie nic nie ma), tylko po instalacji jakiś apek, dostosowaniu układu pod siebie itd... Ciekaw jestem.. jak ten system "żyje" przy userze. |
Ilość załączników: 1
@up u mnie to tak wygląda, ogólnie to taki drugi pulpit ze skrótami, można pochwalić się przed kimś kto tego jeszcze nie widział :P
|
2 TVNowskie apki? Boj sie eda... On Ci wmowi ze TVN jest zly. Niewazne jaki jest naprawde - jest zly z definicji! ;-)
|
Cytat:
Wczoraj dostałem wersję 8.1 Preview i zainstalowałem na maszynie, której uzywam wyłącznie do testowania Preview. Po godzinnej zabawi doszedłem do wniosku, że dla mnie to nic nie wnosi, a jedynie ma na celu przekonanie osób, które uważają, że Win 8 jest za mało "ładny". |
Cytat:
|
Cytat:
Applizm to stwierdzenie, że : "Jedno jest japko, a Stefan jest jego prorokiem". |
Uderz w nożyce, a stół się odezwie. :D
|
Cytat:
O pardon, jest na pasku na pulpicie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jestem człowiekiem starej daty, staram się być purystą językowym i dlatego nigdy chyba nie zaakceptuję słowa "apki" (podobnie jak lajkowanie na fejsie, i tym podobne koszmarki) Na koniec - taki mały screenshot (uwaga - używam tego neologizmu świadomie, bo "zrzut ekranu" brzmi fatalnie) z mojego menu Start, jak widać - dość skromnego, ponieważ jest na nim tylo to, czego używam na co dzień. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |