![]() |
Microsoft oficjalnie ogłosił, że Windows 8.1 zostanie udostępniona ***8212; 18 października o północy czasu nowozelandzkiego. Uwzględniając przesunięcie czasu, w Polsce będzie to czwartek 17 października o godz. 13.00. Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, aktualizację będzie można bezpłatnie pobrać ze Sklepu Windows.
Równocześnie z pojawieniem się aktualizacji, do sklepów na całym świecie ma trafić sprzęt z zainstalowaną nową wersją systemu, jak również Windows 8.1 w wersji pudełkowej (na razie ceny nie zostały ujawnione). |
Cytat:
A co to jest FireWire? Ktoś poza aplistami tego używa? Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Ja W8.1 mam juz od ponad 2 tygodni z MSDN. Praca na nim jest bardzo przyjemna, szczegolnie, ze w kafelki nie trafia się już tak często jak w Windows 8.
|
U mnie też już na wirtualce siedzi od tygodnia ;)
|
skąd już można pobrać obraz do czystej instalki ???
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
0x8007025D-0x2000C
Google podpowiada, że to 0x80050251 Przynajmniej już wiesz, dlaczego się nie dało :taktak: |
Cytat:
|
Za drugim razem przeszło, w zasadzie bez problemu. Za pierwszym razem mój błąd polegał na tym, że zamiast zrobić restart to wyłączyłem i po dobrej chwili włączyłem komputer.
Makabrycznie długo trwała instalacja k***a |
A mi asystent aktualizacji napisał, że nie ma odpowiedniej wersji dla mojego kraju regionu - jakaś alternatywa?
|
a widzieliście gdzieś może, pełną instalkę win 8.1
mam nieużywany serial z ósemki, pewnie się nada :spoko: |
Jakbyś chciał szukac:
Cytat:
|
Podobno można też tak - http://www.eightforums.com/tutorials...ad-create.html
|
Jak by ktoś miał w swoim laptopie kartę Atheros AR9285 to raczej na ten moment nie zalecałbym aktualizacji do windows 8.1 ponieważ jest problem z wyszukaniem wifi przez system choć karta i cały potrzebny software zainstalowany jest prawidłowo.
Info o problemie u MS: tutaj Oraz niby sposób rozwiązania, który u mnie na Lenovo B570 nie działa: tutaj Czekam aż urodzi się coś sensownego... :/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:25. |