![]() |
Ilość załączników: 2
A co myślicie o Crumpler Mood Smuggler?
http://www.torbanalaptopa.pl/crumple...-crumpler.html Za 189zł + KW(15zł). Załącznik 60409 Załącznik 60410 |
Cytat:
Ta torba ma bodaj 4 wersje kolorystyczne. Jest cała czarna np. |
@pali, w którym sklepie pracujesz? :)
|
Brutto + przesyłka 18,5 zł, ale i tak już nie ma i nie wiem czy będzie.
Mamy tylko Samsung NP300E5A za 1969 zł brutto + przesyłka 18,5 zł, ale na razie nie wiem dokładnie która to podwersja jest, bo dopiero co przyjechał. Chyba żadna okazja. //edit Samsung NP300E5A-S02PL i jest kilka sztuk only, najlepsza cena w PL - chyba, bo nie mam czasu grzebać |
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Asus X53SD-SX622V za 1689 zł, ale u mnie już od rana nie ma.
Jedynie dysk ma mniejszy: 320 GB. Pewnie są jakieś wersje z większym. Załącznik 60399 Załącznik 60400 Załącznik 60401 Bardzo podobał mi się Asus X53U-SX201V, ale już mocniej odstaje od twojej spec. Mieliśmy go za 1459, ale też już nie ma, w ogóle cały Asus poszedł. |
przejrzałem ofertę Asusa i w tej cenie nie ma niczego o porównywalnych parametrach, mógłbyś podać o jakim modelu mówisz ?
|
Ilość załączników: 1
Właśnie wystawiam na All podobnego Samsunga, chyba ta sama obudowa i widzę, że ma wyspowe klawisze - zwróć uwagę czy na pewno tego chcesz.
Załącznik 60385 Miło, że z numeryczną w końcu piętnastki robią. Ja bym brał Asusa, mają kilka fajnych nowych modeli, świetny design jak na PC. Te zielone podobają mi się. |
Cytat:
|
no co wy, przecież ona jest giejowska :>
|
To jest torba na laptopa tylko. Cena zaporowa lekko... ok 260zł.
Ale torba nieprzemakalna z solidnych materiałów i ma ciekawy design. |
Elegancka to moze nie, ale ladna...
Jestem przeciwnikiem "meskich torebek", ale jak sie komus podoba, to prezentuje sie nowoczesnie. Ile za nia licza? |
Ilość załączników: 4
Co myślicie o niej?
http://www.notebookcheck.pl/be-ez-LE...ie.2444.0.html Załącznik 60380Załącznik 60381 Załącznik 60382Załącznik 60383 Cena potrafi załamać... ale torba prezentuje się na solidną, oraz bardzo elegancką. Wygląda na to, że mój Dell się tam zmieści :) |
Cytat:
|
zakup notebooka
Ilość załączników: 1
Witaj wg mnie tani i dobry laptopik to np znany LENOVO IdeaPad G570 59-325769 . Pozdrawiam:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |