![]() |
No a jak chcesz dostrzec różnicę na 5 calach? Nie da się...
Tak samo jest z FPS, niektórzy jarają się, że mają 200 i więcej FPS np CS, tylko co z tego jak ludzkie oko tyle nie wyłapie? To tu jest to samo... |
Ostatnio porównałem materiał z YT na s5 i na s6 edge. Na pierwszym było Full HD na drugim qhd i dupa, nie widać różnicy gołym okiem :)
|
Cytat:
Jednakowoż na 5 calach to nawet full hd jest głupotą... :taktak: To co mamy obecnie w S5 jest przerostem formy nad treścią... |
sens 4K na 48 calach też jest wątpliwy
|
Szczerze?
Przy wyświetlaczu normalnym w S5 nie można narzekać, ba przy wyświetlaczu z Pentagrama Monster nie można narzekać... na dobrą sprawę to nawet przy wyświetlaczu z HTC Sensation... To jest telefon... no dobra smartphone... ale przy 5 calach cudów nie trzeba bo i tak ich nie zobaczysz... Tak samo z 4k, po co na 5 calach 4k ??? No ja rozumiem na 48 calach to ma sens ale na 5 ??? Idąc tym tropem dojdziemy do 4k nawet na smartwatch'ach... |
Moze nie chodzi tyle co o QWHD a bardziej o jakosc tego wyswietlacza, jasnosc, kontrast, kolory i takie tam ;)
|
Cytat:
|
Ja nie chce tych samsungow z europy bo zadej nie ma QWHD wyswietlacza jak bym chcial to sobie kupie w sklepie , mi chodzi o ten model G906F nie ma go w europie ale moze ktos czytal jakies opinie na jego temat albo wie z pierwszej reki jak sie prezentuje ;)
|
Jak masz ochotę przeżyć coś na kształt armagedonu to w ciągu weekendu jest otwarcie największego centrum handlowego w Polsce (bielany wrocławskie) i Samsungi S5 są po 999 zł. Ale... odradzałbym...
|
jak wyglada S5 to wiem bo sie takowym bawilem, bardziej chodzi mi o wersje G906 ten z QWHD i 3Gb ram czy widzial ktos juz to albo gdzies slyszal z pierwszej reki jak to dziala i sie sprawuje ;)
|
Ja mam S5 wiec jak masz jakieś pytania o S5 to pytaj :)
|
miałem w rękach następcę czyli s6, po jakichś 5 minutach zabawy aparatem i galerią zawiesił się tzn. ekran wygasił się, reagował na dotkięcia wibracją i dźwiękami ale za cholere ekran nie chcał się wybudzić... pomógł twardy reset... telefon wizualnie i sprzętowo bardzo fajny ale software jakby w fazie beta. Być może już to poprawili.
|
Cytat:
|
sluchajcie co myslicie o tym samsungu s5 z wyswietlaczem QWHD mam w planach nabyc to cudo koszt ~400e , widzial ktos ten wyswietlacz na zywo jak sie przezentuje ?
|
Co by miało robić to podwójne kliknięcie palcem?
U siebie na pulpicie mam podpięty pod to gest, w przeglądarce natomiast strona mi się powiększa / zmniejsza. Co konkretnego i gdzie chcesz mieć to podwójne kliknięcie palcem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:39. |