![]() |
A np czy i ile dodatkowych usług masz powłączane za darmo na starcie, a potem każą za nie płacić. Niby można wyłączyć, ale kto o tym pamięta zanim nie zapłaci? Najczęściej nie można kazać ich wyłączyć od razu przy podpisywaniu umowy.
PS A jeszcze - czy odmowa zgody na przetwarzanie marketingowe i udostępnianie twoich danych innym podmiotom nie skutkuje wyższym abonamentem. |
Głupie pytanie, ale... jako, że absolutnie za każdym razem, kiedy dzwonię na infolinię lub idę do punktu, słyszę RÓŻNE informacje dotyczące szczegółów oferty (autentycznie - za każdym razie okazuje się, że poprzednia osoba coś mi źle powiedziała), i trochę.. a w zasadzie zupełnie już mi się wszystko pomieszało, zapytam...
Co poza niżej wymienionymi trzeba sprawdzić w ofercie (na abonament): - minuty na komórkowe i stacjonarne (tu nieograniczone) - smsy i mmsy na komórki (tu nieograniczone) - pakiet danych na internet (tu 5 GB) Czy trzeba jeszcze sprawdzić osobno czy to jest LTE..? - roaming w UE (tu 400 min) - internet w roamingu (tu 100MB) - rozmowy międzynarodowe (tu 100 min) Czas trwania umowy (24 m) i cena telefonu (tu koło 300 zł). Czy coś jeszcze...? Co z jednej strony może różnić oferty, a z drugiej może być jakimś haczykiem... |
Z tego co kojaze to jest razem z obsluga fromatu 4K :P
|
Cytat:
Szkoda, że nie ma edycji 4k - dla zasady trzeba mieć :szczerb: |
Sie okaze ;)
|
To rozumiem, że bateria tak z ..... całe pól dnia będzie trzymać..? ;)
|
Cytat:
|
Są, taka S5 z lepszym ekranem - po za tym to samo co normalna S5
Sztuka dla sztuki ;) |
A to takowe są ? nawet nie wiedziałem :) . No to poszukam sobie u wujka G
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostane nowa zabawke dzis lub jutro to zobaczymy co ten wyswietlacz jest warty , jaki ma kontrast itd.
|
A czemu ma byc problem podstawa to zrozumiec ze ebay jest ok wzgledem aledrogo, jak dla mnie aledrogo to jeden wielki wal z ich polityka pay cos tam, ktos to wogule czytal co trzeba zrobic zeby odzyskac glupie 20zl ? paypal to zupelnie inna bajka razem z ebay i nie jest tak latwo robic waly bo wielki brat czuwa dlatego w polsce ebay tak cienko dziala bo jego polityka jest bardzo wyczulona na robienie przekretow no i jak kupujacy moze dostac negatyw przeciez wplacil i oczekuje tego co w opisie a nie czegos co wyglada podobnie , na eaby nie mozna wystawic kupujacemu negatywa z prostej przyczyny bo nie ma takiej opcji skoro zaplacil znaczy spelnil swoja powinnosc ;)
|
Zamawiałem baterie z Chin - zero problemu.
|
Kiedyś zamówiłem coś z USA, ponoć do mnie nawet dotarło.
Gorzej że paczki nigdy na oczy nie widziałem. Ale kasa wróciła. Tam inna kultura. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |