![]() |
meizu m2 to dokładnie ~ta_sama_pólka co galaxy s4 -> http://www.kimovil.com/en/compare/me...alaxy-s4-i9505
m2 note też są w sklepach, ~150zł droższe, imo dużo jak za 0.5 cala większy ekran, osobiście wolę mniejsze telefony, 5.5 cala to już "patelnia" |
Meizu jest spoko, ale to chyba nie ta półka jeszcze co S4.
Aczkolwiek osobiście wolałbym chyba M2 Note. |
Cytat:
|
|
Celowałbym w ten nowszy model na snapdragonie, i9505
Zdecydowanie dłuzej działa na baterii przy podobnej wydajności. A co do telefonu uważam że za cenę za którą chodzi to bardzo interesująca propozycja. Podobnie jak LG G2, jeżeli ktoś gdzieś by dopadł. |
Cytat:
takie jest moje zdanie |
Heja!
Chcę kupić dla ojca Samsunga S4. Widzę na Allegro bardzo popularne oferty w cenach 700-800 zł. Polskie menu, gwarancja, tel nowy. Ale wszystko wysyłane z zagranicy. Warto? Może macie doświadczenie? http://allegro.pl/telefony-komorkowe...2-ele-1-5-1120 |
Cały czas o Z3 Compact ;)
|
Od kilku postów nie mogę połapać się o którym smarcie rozmawiacie...
|
Orange to zło. W Playu sami domyślnie odhaczają wszystkie zbędne zgody (u mnie) i nic nie chcą...przynajmniej 2 lata temu, jak podpisywałem. Teraz łamię się nad przejściem do Plusa i też nie podnoszą (pytałem). Podwyżki są tylko jak nie chcesz e-faktury, no ale to nie problem.
|
swoją drogą.. do tej pory najlepszą (co ciekawe to nie są różne oferty - cały czas dwie te same, bo innych w cenniku nie ma.. jednak za każdym razem inne są ich szczegóły..) dlatego własnie zapytałem, co zrobić, zeby ją wziąc..
|
Cytat:
|
Orange..
Nie będzie lepiej gdzie indziej, bo wezmę na ojca, który ze względu na inne usługi ma 25-30 zł miesięcznie zniżki. To sporo. Jestem właśnie na chacie z konsultantem.. Podaje mi JESZCZE INNĄ OFERTĘ.......................... |
A co to za operator? Sam zawsze zastrzegam i nigdy na nic sie nie zgadzam i jeszcze nie usłyszałem, że bez tego mam płacić więcej.
Porównywałeś u innych? Teraz wszyscy mają podobne oferty w podobnych cenach. Zmiana operatora to formalność. |
Skutkuje - około 6 zł.
Pytałem o to i... nie wiem oczywiście na ile prrawdziwie, ale powiedzieli, że dotyczy do tylko ofert przedłużenia umowy i są wysyłane tyko pod koniec jej trwania. Co do pierwszego... ja o takich rzeczachraczej pamiętam, ale sprawdzę. Dzięki. W międzyczasie dzwoniłem na infolinię.. Jeszcze raz podali mi zupełnie inną wersję..... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |