![]() |
W orange oplaca sie co miesiac...
|
ale jaja, w play tak samo :wow:
|
Ja też rozkminiałam sprowadzenia telefonu z Alliexpress, ale to trochę szkoda zachodu dla raptem w większości przypadków kilkuset złotych oszczędności. Ostatecznie kupiłam w PL Motorolę Moto G 2 i jestem zadowolona :)
|
Panowie co sądzicie o Samsung Galaxy S5 Mini? Jest chyba w dwóch wersjach z dwoma SIM albo LTE.
Teraz posiadam starego flagowca Samsung Galaxy SII. Ten mini ma większy ekran od mojego obecnego :szczerb: 4.27" vs 4.50" wg mgsm, większego nie chcę dlatego S5 Mini, a nie S5... Kto ma? Są jeszcze na niego aktualizacje? |
Nue.
Dzis czytalem, ze Marshmallowa S5 nie dostanie. To jest wrecz zenujace. To tak jakby iPhone 5S nie dostal iOS 9... |
S5 za słaba na ten system :P
|
Bo za nim kupisz S6 dla pianki to już będzie następna e-ska
|
S5 nie zamula, wszystko w niej działa, nie denerwuje mnie więc S6 nie chce :P
|
Cytat:
Sam mam dalej S3 ale na custom Archidroid ( android 5.1.1 ) da się a Samsung twierdzi że nie . |
Cytat:
Wyrosłem z modowania telefonów - ma działać i nie zamulać - tylko tyle od niego wymagam... Jak zacznie zamulać jak HTC Sensation to dopiero w tedy zmienię czyli nie prędzej niż za 2-3 lata :P |
No oryginalny to okey , tylko dlaczego tyle syfu dodają i po jakimś czasie właśnie zaczyna mulić .
Jak by dali możliwości usunięcia tego co nie chce , to bym na pewno został na oryginale. |
Ja sądzę, że system to nie gra, która wymaga nowego sprzętu.
Ja wiem, że oni to wiedzą, ale po co robić optymalnie? Wsadźmy nowy procesor i będzie śmigać a gawiedź kupi nowy sprzęt. Ja też na SII miałem chwile nowszego Andka w CyanogenMod ale nie podobał mi się i wywaliłem. Przyzwyczaiłem się do podejścia w opcjach Samsunga. TO jak z tym S5 Mini, jest aż tak źle? :] |
Kup normalną S5 i nie kombinuj
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam S5 i wcale duży nie jest |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |