![]() |
Ilość załączników: 2
Mimo, że od listopada przechodzę do Play to co raz zerkam na oferty w TMobile.
To co oferują osobie z 6 letnim stażem woła o pomstę do nieba... ;-) T-Mobile Załącznik 58148 A to co będę miał w Play Załącznik 58149 Do tego należy doliczyć o wiele lepszy zasięg w mojej miejscowości ;) Po rebrandingu na T-Mobile przecież miało być tak pięknie dla klientów :) |
wzrusza mnie troska operatorów o kieszeń klientów.
blokada po nabiciu 1000zł? Limit kredytowy - to wartość Salda niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem (z VAT), po przekroczeniu której Play może: - żądać wpłaty kaucji i/lub - zablokować możliwość wykonywania aktywności, za które opłata nie jest pobierana z abonamentu i/lub - zaprzestać świadczenia usługi roamingu. W sprawie podwyższenia limitu kredytowego należy kontaktować się z Obsługą Klienta Play. nie marzę o niczym innym, niż limicie do np.: 10.000 zł k***a śmiech na sali :sciana: |
Hehehe, tak mi się nasunęła myśl w związku z tymi rachunkami z Play'a...
Przecież trzeba zapłacić Wojewódzkiemu za reklamy no nie ? Te kilka milionów :D |
WP vs CHIP vs Komputer Swiat...
Wojna! ...tyle ze z branzy typowo IT nadal tylko KS ma apke na iPhone'a ;-). |
Cytat:
PS No i nie cytuję za to KŚ ... PPS A CHIPa prenumeruję, więc nie obrażaj mnie, brukowca miło czasem poczytać || choć muszę przyznać, że jakość korekty im bardzo spadła... |
To było co innego, tam faktycznie system źle naliczył. Dopóki ktoś z tych osób nei zrobi podobnej rzeczy nie uwierzę, że Play ich w bambuko zrobił ;)
P.S. Staraj się nie cytować wp ;p Oni są tacy rzetelni jak chip czy inne "brukowce it" :D |
Jakiś jeden billing już się w tym temacie przewinął, ale to był chyba plus...
|
Bardzo chciałbym zobaczyć billingi tych osób + opinie strony drugiej tj. Play.
Pakiet 1GB można bardzo łatwo wyczerpać przy naliczaniu co 100KB. Tak więc dopóki nie zobaczę billingu połączeń to mogą sobie krzyczeć, ich krzyki jednak nie będą przeze mnie traktowane poważnie ;-) |
Cytat:
strefa play i poza strefą play, co za idiotyzm :sciana: |
Potwierdzam - bezsensowne 100KB
|
@M@X
Ty piszesz o abonamencie, ja o Play Fresh :taktak: @andy nie jestem pewien ale wydaje mi się że co 100kB. |
Play tez jak Plus nalicza połaczenie co 100KB? Chodzi mi o pakiety internetowe.
Niedługo bede zmienial siec i sie zastanawiam miedzy tymi dwiema. Gdyby w Era/TMobile nie miał słabego zasięgu na swojej wsi bym został po przejściu na kartę a tak... TMobile ma rozliczanie co 1KB w pakiecie. |
Jaki wybor? All Inclusive za 69 PLN to 450 min do wszystkich (a jesli numer jest uprawniony to przy MNP jest dodatkowo 200 min czyli razem 650), stan darmowy na zawsze i 250 MB. Za 6 PLN wiecej ilosc danych zwieksza sie do 1 GB.
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Play też nie jest bez winy. Kiedyś był jeden Play Fresh.
Teraz wybierając All Inclusive Internet tracisz możliwość kupowania pakietów i stanu darmowego. Masz do wyboru: albo tanie rozmowy albo tanie smsy albo tani internet Gdzieś mam taką ofertę - wole stan darmowy a internet z pakietu. Coraz więcej mają haczyków niestety. W ogóle nazwa "All Inclusive" wprowadza w błąd, bo są trzy wykluczające się warianty. Czy w hotelach "All Inclusive" oznacza że mamy albo picie, albo jedzenie albo słodycze? |
@woitas - w Play w kazdym All Inclusive po przekroczeniu pakietu dalej masz internet, tyle ze zwalnia, ale Play nie naraza Cie na dodatkowe oplaty z tytulu przekroczenia pakietu internetowego.
--- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |