![]() |
No to właśnie widzę, gdzie Babcii starter kupię :)
btw1 - jakieś haczyki? btw2 - czy Heyah traktowane jest jako rozmowy w sieci (T-mobile)? |
Ilość załączników: 1
tym oto sposobem heyah zatrzymała mnie w swojej sieci!
oferta skrojona wprost dla mnie ! :>:spoko: Załącznik 58379 |
To nie musi byc zadluzenie u operatora - koles moze gdzies wisiec w BIGu. Nawet spoznienie sie 1 dzien z oplata jest tam odnotowywane a kazdy operator (za zgoda potencjalnego abonenta) weryfikuje dane klienta we wszystkich BIGach zgodnie z ustawa o wymianie danych gospodarczych. To juz normalna procedura.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
każdy operator orze jak może... :sciana: |
Możesz faktycznie mieć rację! :]
|
I głupi, że nie wziął. Miał nowy, 2-letni okres niezgodności towaru z umową.
|
Cytat:
Chcieli mu tym razem wcisnąć nowy telefon BEZ gwarancji... |
acha ;) a to szuje!
|
ta usluge wlacza sie po uruchomieniu karty
poniewaz "starej" uslugi juz nie ma do wyboru, wiec niezaleznie, jak stary masz starter, nie wlaczysz jej na starych zasadach |
Taa, mnie by właśnie ciekawiło "stare zebiranie minut - bez oplaty"
na nowym starterze play fresh, a tu już mi piszą, że darmowe nie jest :( PS TO jest nowe czy stare ? |
poki nie zmienisz taryfy to stare pakiety dzialaja :) a w play wystraczy zaladowac raz na rok 5pln, zeby miec wychadzace aktywne :)
malzonaka nadal ma stare zebiranie minut - bez oplaty ja zmienilem na internetowa, wiec mi wylaczylo |
ee to głupio, nawet jak zdobędziesz minuty to i tak musisz ładować konto, aby kupić pakiet...
wiem, to zależy ile ludzi dzwoni i ile nazbierasz minut (proporcja). |
3zl za wlaczenie na 90 dni w nowej wersji.
W poprzedniej bylo wlaczenie na stale za cos kolo 3-5zl. Mam wlaczone odkad jestem w play i jeszcze nie placilem za rozmowe, jade tylko z tego co nazbieram. |
Trzeba aktywowac. Byla chyba oplata miesieczna 1zl. Zyskane bonusy tylko do play z tego co pamietam:)
|
No widzisz? :D :P
-------- edit. druga sprawa z Play: "za każde 2 minuty przychodzące, 1 do wszystkich", to jest automatycznie we Fresh, czy trzeba aktywować (i za ile/ile ważne), oraz gdzie jest haczyk ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |