![]() |
Póki co piękną reklamę puścili ... więc na dniach będzie.
|
Jakoś na stronie nie przyznają się do tej promocji...
Ciekawe, czy kiedyś któraś firma przebije podstawową ofertę Play'a :D |
I proszę jak konkurencja działa, tmobile heyah dał rok po każdej aktywności,
a dziś patrzę i reklama leci z orange - 2 lata ważności po doładowaniu czy jakoś tak ;) Ciekawe czym Play i Plus to przebiją ? :] |
W ko***324;cu kto***347; co***347; m***261;drego pisze.
Prawda jest taka, ***380;e dopóki dajemy si***281; puka***263; "bez wazelinki", dopóty operatorzy b***281;d***261; nas omamia***263; "tanim" dost***281;pem do sieci i rewelacyjnymi stawkami za pakiety. 500mb za 15 z***322; by***322;o dobre 10 lat temu, dzi***347; powinni***347;my tyle dostawa***263; w abo razem z pakietami sms i rozmów... |
Patrix, w tym temacie o Apple ciągle jest naśmiewanie się z marketingu Apple, też chyba pisałeś o tym.
A to nic nowego. Z materiałów promo Philipsa: "zapewni Tobie i Twojej Rodzinie nową gamę ekscytujacych doznań". Wiesz o czym to? O czajniku elektr. :D O moim nicku to może lepiej w temat "Gdzie kupić folię" zapraszam :) Tam zróbmy offtop, pokłóćmy się etc |
Nie jest taki sam, ale na ten sam temat, no ale jak wolisz...
idąc tym tropem, to wszyscy się powtarzamy :] To od kiedy to warzywa* piszą na forum? :] --- *czy może wg UE, to już nie warzywo, a owoc ? :hmm: |
różne odmiany 3G
głos tak czy siak już jest przesyłany w pakietach a operatorzy pozbyli się infrastruktury i tak naprawdę sprzedają nam swój koncesjonowany udział w rynku, poprzez żetony zwane kartą SIM zabranie im tego wymusi realną konkurencję, inwestycje w technologie doskonale to widać na przykładzie agresora Solorza - LTE //edit Patrix, ja się nie ukrywam, jeśli to sarkazm-ironia to polotu nie ma, gdy powtarzasz sto razy ten sam joke co do reszty, brak komentarza, bo mam dobry humor |
paprykarz, czy pod jakim tam nickiem się ukrywasz...
z mojej strony, jak tak piszę, to czysta ironia i sarkazm, widać nie złapałeś polotu ostatnich dwóch stron, więc Ty mi nic nie tłumacz i retorycznie o wiek nie pytaj. PS pingwiny nie szpanują, one same w sobie są szpanem. |
ale jaka technologia? wifi? czy co ;)
|
Nie, od usługodawców.
|
a zasieg bierze z? kosmosu?
|
ios zapewne też ma takiego appsa, ale nie w tym problem (zresztą autor Echh ten Play odciął dostęp do sieci, poczytaj).
Tutaj nic nie powinno być włączane / wyłączane. Powstał smartphone, czyli urządzenie które powinno być zawsze podłączone do Internetu, bo jego sensem jest Internet (oczywiście z możliwością całkowitego odłączenia na żądanie, jak w klasycznym komputerze z broadbandem). To telekomy wciskają nam archaiczne karty SIM i próbują sprzedawać dostęp do Internetu jako drogi gadżet, podobnie jak tapety ekranu za 9,99 zł. Co jest archaicznego we współczesnym smartphone? Moduł GSM, ze swoim protokołem i całą ta infrastruktura telekomów, która nie zapewnia userom żadnej swobody, jest podatna na atak, podsłuch itd Jobs planował zwirtualizować kartę SIM, uczynić ją tokenem dostępu do sieci i wtedy smartfon staje się zwykłym komputerem z modemem. To byłaby dopiero rewolucja, którą aż ciężko mi sobie wyobrazić. |
skoro android moze informowac, ze przy wlaczonych funkcjach moze operator naliczac dodatkowe oplaty to ios tez moze.
w androidzie mozna wylaczyc dane po komorce, w ios NIE WIEM |
Argumenty?
|
jeden i drugi
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |