![]() |
Cytat:
sobie właściciele robią co uważają :) |
Cytat:
T-Mobile ?!?! |
Cytat:
|
Dzwoń gieju! Ja się przed czwartą budzę na picie, bo mi w nosie zasycha.
|
To sie latarka przyda...:D
|
będę mógł zadzwonić do ciebie o 4-tej rano :jupi:
|
Pomału też myślę o Play, bo rozwaliłem telefon, a oni całkiem fajne dodają do abonamentu...
teraz mam Nokię za stówę, nie wiedziałem, że telefon może być taki fajny: ma telefon, zegarek, budzik i latarkę, wszystko się przydaje, nie ma funkcji zbędnych. :szczerb: Za to bateria trzyma tydzień. :) |
A ja idę na wojnę z Playem - szmaciarze naliczyli w pierwszym rachunku 49 zl za 3 GB połączeń, mimo, ze nie ma tego w umowie a tylko w regulaminie, nie udostępnionym przy podpisaniu umowy.
Zwykle oszustwo i naciąganie. Takie samo wyłudzanie nienależnych pieniędzy, jak w innych sieciach. |
Ilość załączników: 1
Mógłby. Na pierwszym widać menu, ale reszta to sprawy bardziej prywatne sobie sprawdzisz sam ;)
|
Mógłby ktoś porobić zrzuty ekranu panelu www Play? Jakie mamy funkcje/opcje itp. itd.
Dzięki z góry. |
Pół mojej rodziny przeniosło się do play.
I z tą połową rodziny urwał mi się kontakt - play nie przyjmuje SMSów zza granicy. Nie mam pewności czy wszystkich - na pewno nie dochodzą z Irlandii, UK, z Niemiec chyba też. |
Rychu przez was zbankrutuje.
Na telefony do was po nocy straci majątek k***a Już jak do mnie dzwoni, to przez pierwsze 10 minut płacze jak to drogo ma do pleja :rotfl: |
Cytat:
Muszę tylko olać wszelkie promocje i konto wyczyścić co trochę potrwa. |
Jeszcze nic tak nie kupiłem, może czas najwyższy ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |