![]() |
To wychodzi średnio 20 minut rozmowy dziennie,
biorąc pod uwagę, że nie gadasz codziennie to wypas. Ale i tak, ja pięć dych wolę ładować co dwa miesiące - tak wychodzi ;) |
przesadzasz. mam w play abo, przeniosłem z plusa drugi numer też do play.
w abo za 59 zł mam darmowe rozmowy w sieci i ponad 6 godzin do wszystkich. a to aż nadto jak dla mnie. |
Jak jest tanio, to musi być źle. :]
|
SMSy z zagranicznych numerów komórkowych bardzo często nie dochodzą do playa. :sciana:
Z mojej sieci (i z kilku innych, co raportowali znajomi) - nigdy nie dochodzą. |
No to rzeczywiście lipa, zwłaszcza jeżeli masz od nich neta.
|
W mojej miejscowości awaria nadajnika zdarza się średnio 5x w miesiącu na jakieś 12-14 godzin :)
|
Ja tam mam Play Fresh od dwóch lat, od tego czasu cała rodzina się tam przeniosła z Ery.
Dzwonimy do siebie praktycznie za darmo (stan darmowy + pakiety 100min za 5zł + bonusowe minuty), telefon kosztuje mnie ok 15zł na miesiąc. Nawet z internetu czasem skorzystam. Zasięg jest super, awarii nie widziałem, roaming działał bardzo dobrze. Jedyne co moge narzekać, to że przez dwa lata praktycznie nic sie w ofercie nie zmieniło na lepsze. Dużo lepiej o nich myślę niż o Erze, którą miałem wcześniej przez ponad 10 lat. Ale numer sobie oczywiście zachowałem. |
Cytat:
1. Nie podobają mi się ich częste awarie, potrafią wyłączyć swój nadajnik na 12 godzin, owszem telefon przełącza się na plusa, ale net już w nim nie chodzi ... w ramach pakietu mb ..... może w nowych taryfach jest inaczej, ale mi się nie uśmiecha przechodzić na jeszcze wyższy abonament 2. Zdarza się że dzwonisz i masz komunikat sieć chwilowo zajęta, owszem jest lepiej niż w T-Mobile, tam jest to nagminne, ale jednak 3. Niedouczeni konsultanci, jak się do nich dzwoni, to nie wiedzą o co ogóle chodzi, ani co mają właściwie w ofercie - przedstawiają starą nieaktualną ofertę, lub mówią że takiego produktu nie mają w ofercie, a na ich stronie jest Reasumując mają trochę niedociągnięć, nie tylko od strony merytorycznej, ale i technicznej, ale ... jak byłem w sieci plus to wcale lepiej nie było. Więc puki co play jest najlepszy ;) |
Cytat:
Bo ja heje mam i wyżej wszystko opisałem co mi się nie widzi w niej... |
W***322;a***347;nie dlatego b***281;dzie op***322;aca***322;o si***281; przenie***347;***263; numer. Do play "za darmo " i du***380;o minut do wszystkich... Ale mam czas:)
|
Cytat:
Co ciekawe, coraz więcej osób do nich przenosi numer ... |
Coraz bardziej zastanawiam si***281; nad przejsciem do play, tylko czeka***263; a***380; umowa si***281; sko***324;czy...
|
Nie da sie wylogowac z tej apki...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
w sumie pomysł na czasie :)
|
Play wypuścił aplikację Play24 na telefony z Androidem
http://gizmodo.pl/gadgets/26579/play...androidem.html http://cache.gizmodo.pl/img/gadgets/...a26f767c8e.jpg Nie ma co, zazdroszczę kilku rzeczy Play... :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |