![]() |
Cytat:
Prawdopodobnie chodzi o tę usługę: http://blogplay.pl/2010/08/notka-sms/ Można ją wyłączyć, ale domyślnie jest ona włączona dla wszystkich. Usługa dopiero co uruchomiona, więc o tym nie wiedziałem. Co za kretynizm. Po co to włączają wszystkim... :sciana: Niech poinformują, że takie coś jest i kto chce to sobie włączy.. Dobrze, że napisałeś, to zaraz to wyłączę :) |
Na wykopie to przeczytałem ale jak bzdura to dobrze...
Link: http://www.wykop.pl/link/441015/uwag...-teraz-platny/ |
Bzdura.
Mam telefon w Play od ponad trzech lat i nic takiego nie ma miejsca. |
Co do poprzedniego posta, udało mi się ZERO spamu sms :)
A teraz coś innego, Podobno w PLAY komunikat "abonent chwilowo niedostępny" jest płatny ? :szczerb: |
Zmieniłem taryfę na z HEYAH PAKIETOWEJ na HEYAH NOWA.
W związku z tym automatycznie wypisałem się z programu HEYAH + 10% za doładowanie. Jednak dalej miałem zgodę na otrzymywanie informacji marketingowych i byłem w heyah klubie - cwaniaki dalej mi spamowały ! Skoro nic już z tego nie mam to się wypisałem: - wypisanie sie z klubu heyah: SMS o treści HKASUJ na numer 6688 (oplata wg cennika) - anulowanie zgody na otrzymywanie informacji marketingowych: SMS o treści N na numer 8002 (bezplatny) Zobaczymy . . . potwierdzenia z obu numerów przyszły :D *** edit. No i proszę jak miło i bezboleśnie :D http://img12.imageshack.us/img12/4595/scrj.jpg |
Bo dla firmy lepiej brzmi: "w tym roku zdobyliśmy 500 tys. nowych klientów" niż "mamy 1500 klientów" ;)
|
Norma.
Nic tak pozytywnie nie działa na firmę, jak zerwanie umowy. Bywa, że nagle pojawiają sie nowe, fantastyczne promocje i oferty ;) Takie "abrakadabra"... Najlepiej zerwać aby następnie podpisać nową dla klienta z ulicy. Być może wymagane będzie chwilowe opuszczenie punktu obsługi klienta z wyraźnie słyszalnym trzaśnięciem drzwiami :D Możesz ich poprosić o promocyjniejszą ofertę, bo ta wydała sie mało promocyjna. Niech najlepiej od razu przedstawią tą najpromocyjniejszą ;) edit: mam pomysł. jak powiedzą ze nie ma lepszej oferty - zapytaj "dlaczego?" :rotfl: |
Nie ma tematu o Dialogu, więc wrzucę tu. Firma jak widzę, jest porównywalna do Plusa jeśli chodzi o niektóre zagrania.
Kończy nam się umowa na internet i szukamy powoli nowej oferty. Dialog pewnie też to zauważył i przysłał na promocyjną ofertę przedłużenia. Cytuję warunki: Cytat:
Cytat:
Pomyłka? Może.. Dla mnie zwykłe oszustwo... |
Bez serc, bez ducha
to szkieletów ludy :sciana: |
Ale Wy jesteście bezwzględni.
Nie macie serca. |
Są teksty marketingowe, których nie mogę znieść... Jednym z nich jest właśnie pytanie :dlaczego?" Drugi to "do tego proponuję colę/płyn do chłodnicy/solniczkę/gofrownicę/gołą babę za dwa złote/...", które słyszy się na stacjach Orlenu. Jeśli nie przestaną, to całkowicie zrezygnuję z tankowania tam...
|
Ten numer to bezposrednio z ery, do mnie tez dzwonili, do dziewczyny i dziecka tez:) Na odpowiedz dlaczego nie che powiedzialem ze wole play i nie lubie zobowiazan;)
|
Reetou, hehe... nie to przepłacili ;)
|
Rycho ostatnio dorwal sie do bazy userow i teraz wydzwania:D
|
Cytat:
Cała firemka, która za grubą kasę kupiła od kogoś bazę klientów, dzwoni z jednej komórki szukając jeleni. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |