![]() |
Cytat:
Rafał Cisek (autor tego wpisu)- lokalizacja Wrocław pali != Rafał Cisek |
A mi się też wydaje, że jednak to pierwsze.
I jeśli to również dopinguję, bo chyba warto. |
pali nie wojuje, tylko cytuje ... chyba:>
|
wojujesz:D
|
Mobilne GG naciąga na smsy premium?
(...) poinformowano mnie, że jeżeli naruszę dobra osobiste GG Network przez nagłośnienie sprawy w mediach, zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje prawne. Czytaj: zostanę pozwany. Nie mogę się już doczekać. http://osnews.pl/mobilne-gg-naciaga-na-smsy-premium/ |
A zadzwoń może do rzecznika praw konsumenta i zapytaj się, jak tę sprawę widzi.. Bo może okaże się, że jednak w takiej sytuacji zmiana oprogramowania we własnym zakresie nie zmieni uprawnień wynikających z gwarancji.
|
..z utratą gwarancji.
|
Lub zmienić soft ||
|
Zawsze jeszcze można zmienić telefon. :mruga:
|
Cytat:
Mam nową 6303 i pozmieniałem wszystko jak chciałem, niestety w K800i tego ustawienia nie mogłem zmienić. Takie wady zakupu telefonu za złotówkę czy 1/10 ceny - coś za coś. |
Sam im to wyjaśnij - to Twój problem. :]
|
Wyjaśnij to osobom do których dzwonię ;)
|
Cytat:
Sam tak robię, z dobrym skutkiem. :taktak: |
Niestety nie. Przekopałem internet i znalazłem sposób na blokowanie tego specjalnego klawisza do internetu w SE, ale ten mi nie przeszkadza, nigdy nie zdarzyło mi się go przypadkiem nacisnąć. Natomiast nie znalazłem żadnej metody na ten prawy klawisz pod ekranem. Tym bardziej, że spełnia on także inne funkcje w telefonie, w zależności od jego stanu. W normalnym sofcie pod tym przyciskiem jest wejście do menu, a nie internet.
|
A nie można jakoś tego zmienić w ustawieniach? Moja żona dostała nowy telefon służbowy - Nokię E52 i miała podobnie - na wierzchu internet, e-mail itp. i dało radę pozmieniać wszystkie ikony na głównym ekranie i skróty klawiszowe tak, że po jednej stronie ma menu, po drugiej (gdzie plus.pl) książkę telefoniczną. Trzeba było trochę pogrzebać, ale w końcu to znalazłem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |