![]() |
Raczej mało prawdopodobne. Doładowania z Allegro to chyba jedyny sposób na załapanie trochę więcej.
Podwójne doładowanie to chyba tylko T-Mobile Tak Tak i Heyah. Zdarza się to 3-4 razy do roku. Ostatnio znowu skorzystałem, a nie wykorzystałem jeszcze pieniędzy z ostatniej akcji :) |
Obiło mi sie jakiś czas temu o uszy odnośnie możliwości podwójnego doładowwania do Plusa (Simplusa). Z tym, że było to jakiś czas temu i była to chyba reklama jakiejś strony z doładowaniami. Nie mogę teraz nic znaleźć - czy jest aktualnie coś takiego, czy najlepsze są jednak oferty z Allegro (np. 9x zł za 115 zł doładowanie).
|
Czyżby wiedzieli o czymś o czym my jeszcze nie wiemy :w00t:?
|
Cytat:
0,06zł * 50% = 0,03zł :P |
50%? :P
Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Tak sobie przeglądam oferty różnych dostawców i się lekko zdziwiłem przy ofercie easyCALL
Cytat:
|
Cytat:
|
Taki mały OT - chcę starszej osobie kupić starter, żeby był z nią kontakt (rozmów prawdopodobnie będzie zero) - najwazniejsza długość konta. Orange daje rok (dwa), TMobile chyba rok po każdym użyciu (także odebraniu), a Plus? Cały czas nic? Nie obiła się komuś o uszy wiadomość, żeby mieli coś zmienić? (w rodzinie mamy Plusa, więc tu też bysmy go chcieli kupić).
|
Jak ktoś będzie chciał ciąć to sobie potnie, ja pisałem maila z pytaniem
- gdyby była mi taka potrzebna to sobie zamówię. |
Sek w tym ze w wypadku starych kart Heyah (nie wiem jak z nowymi) docinamy sam plastik - chipa nie dotykamy nozem ani przez chwile :-)!
|
Cytat:
wystarczy, że jeden drucik z wewnątrz chip'a przerwiesz i po ptakach :P |
Tak, Play od ok 2 tygodni umożliwia roaming po nadajnikach Orange.
|
od okolo tygodnia zauwazylem, ze moj Play, oprocz Plusa, zaczol sie logowac do sieci Orange
podpisali kolejna umowe roamingowa pewnie - nie sprawdzalem :) |
Docinalem ostatnio kumplowi Heyah wlasnie - zero problemow, a karta stara jak swiat (z poczatkow Heyah).
|
Informacyjnie z ciekawości napisałem do Heyah w sprawie kart Micro SIM dla kont prepaid:
W skrócie: Cytat:
wg mnie każdy inny ważny dokument poza dowodem jest najlepszy. Czyli gdyby była potrzeba to nie ma problemu i nie trzeba stresować się domowym wycinaniem karty :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |