![]() |
@Demek takie rozwiazanie jest super gdy mamy zamiar kupić bilet okresowy. Przy jednorazowych przejazdach lepiej spisuje się moBilet, czy SkyCash.
@M@X tylko z taka kartą musisz przejść pod biletomat, kliknąć bilet jaki chcesz... |
wole doladowac karte miejska i nie wyciagac telefonu w busie...
|
Uzywam Mobileta, ale przesiade sie na PayPass - nie musze wpisywac nr bocznego ;-)...
|
Cytat:
|
za 20 lat nie bedzie juz iphonow. daje im jeszcze dwie generacje i bedzie klops
|
Cytat:
Moze za jakies 20 lat bede mogl placic moim iPhone'em co w Stanach jest na porzadku dziennym... |
Cytat:
O ile dobrze się zorientowałem to karty kredytowe zaopatrzone w PP wysyłają podczas "transakcji" numer karty, datę ważności, coś w styly CVV2 dla takich transakcji oraz licznik. Jeżeli uda Ci się zmusić kartę do przesłania takich danych to możesz je wykorzystać do płatności dopóki osoba nie zrealizuje kartą kolejnej płatności - licznik się podwyższy (jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.) Cytat:
Btw. Na najbliższym Google I/O pojawi się kolejna wersja Androida oznaczona numerkiem 4.1. Ciekawe co wniesie do systemu - osobiście chciałbym mieć zintegrowane z androidem takie aplikacje jak DroidWall, oraz LBE Privacy. |
Cytat:
A jeśli widzą problem w posiadaniu drobnych, to naprawdę straszne, posiadanie biletu było na pewno łatwiejsze. :rotfl: |
|
Po co dedykowane aplikacje? Wystarczy, że serwis udostępnia kanał RSS/ATOM...
No ale użytkownicy sprzętu Apple lubią robić wszystko inaczej, często utrudniając sobie życie.. Btw dostępna jest aplikacja, która pozwala odczytać dane z karty kredytowej z technologia paypass. Takie dane można wykorzystać do przeprowadzenia transakcji :-) Oczywiście taki odczyt zapewnia nam jedną transakcje - żeby zrobić kolejna trzeba odczytać ją po raz kolejny - licznik się zwiększa. Oczywiście w telefonie trzeba mieć czytnik NFC. Więcej szczegółów w serwisie niebezpiecznik. |
Jest.
|
A appka do Pudelka jest, żeby się czegoś o świecie dowiedzieć? :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zaden inny portal branzowy nie ma tak wygodnej apki w App Store. A u mnie to glownie decyduje o wyborze zrodla newsow |
Czy ktoś wczoraj widział promocję na niektóre gry (i może też programy, jednak nie wiem bo nie podpatrzyłem dokładniej)? Wszedłem wczoraj na chwile w telefonie na GooglePlay i np. Max Payne lub GTA kosztowały po ok 6 zł lub mniej a dzisiaj juz ceny są większe. Pytam tak z ciekawości bo rzadko wchodzę na Playa ale zastanowiła mnie ta promocja o której nie było nigdzie słychować.
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:55. |