![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#3406 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Najlepsza jest apikacja na telefon szukająca najbliższej budki telefonicznej... No ale 300 tys. aplikacji nie bierze się przecież znikąd. I wszystkie dokładnie wyselekcjonowane, najlepszej jakości i....
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3407 |
|
Gość
|
A tak jeszcze wrócę do pojęcia "innowacyjności":
Przeczytajcie zwracając uwagę na słowa "the company just confirmed..." nie powiem co - sami zobaczcie. http://sinfulandroid.com/content/sam...12-photos-234/ Jak myślicie - dostaną kolejny pozew o kopiowanie? |
|
|
|
#3408 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W USA cena iProduktów jest dla ludzi, u nas cena dla fanatyków i u jest problem.
|
|
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio sprawdzałem iPhone i wcale nie jest taki tani w USA jak to niektórzy malują.
W zależności od wersji iPhone4S (16,32,64GB) kosztuje Z UMOWĄ nawet $399 (AT&T). Bez umowy $899 - prawie 1 tys dolarów to nawet w USA nie jest tanio. Za tyle można mieć 50'' telewizor plazmowy z 3D. To prawie 3000zł i to bez cła które my płacimy. Dla porównania HTC Sensation z umową kosztuje $99 a bez $550, Samsung Galaxy S II odpowiednio $119 i $529. A przecież to też drogie telefony. Stary model, iPhone4 32GB - $199 i $630-670 bez umowy. Też drogo. Inna sprawa że oni zarabiają nieco więcej i wydać $399 na rok czy dwa to nie jest problem. Ale to nie jest tak, że to telefon dla biedoty , bo mam problem ze znalezieniem droższego.http://electronics.pricegrabber.com/...arch=iphone+4s Także to JEST telefon premium, tam też. A fakt że ma taką popularność mimo zaporowej ceny też świadczy pozytywnie. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.10.2011 o godz. 14:23 |
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3411 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
http://www.imwatch.it/en/smartwatch/features/
To juz jest jawna kpina - Nano 6G wyszlo ponad rok temu, a tu taka ordynarna kopia zrobiona ze slomy ryzowej. I jak tu ich nie pozywac...? |
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Jukebox Hero
@Patrix
W USA $199, w EU nawet po obniżce 239 funtów za najtańszą wersję to strasznie dużo ![]() Weźmy pod uwagę jeszcze, że na rynek EU musi być specjalna (pewnie droższa) wersja UMTS, bo za oceanem mają inny system. @M@X ale to jest chyba telefon w zegarku, a nie odtwarzacz muzyki... poza tym jest ładniejszy ![]() edit: jednak to nie telefon... faktycznie podobne urządzenie. Ale w tym wypadku się nie zgodzę, bo takie rzeczy były już wcześniej i to nawet dość popularne: http://en.wikipedia.org/wiki/Wristwatch_computer Jasne nie tak ładnie i potężne ze względu na óczesną technikę, ale były. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.10.2011 o godz. 14:36 |
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Gość
|
Czy to prawda, że IP4S ma Bluetooth? jeżeli tak - czy to to jest taki prawdziwy BT czy taki Apple BT?
Pytam bo naprawdę nie wiem i naprawdę jestem ciekawy. |
|
|
|
#3414 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A czy to ważne jak ma iChmurę, a wszyscy inni powinni też mieć?
|
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Gość
|
No wiesz - dla mnie ważne z kilku powodów:
1. Niektórzy nieodpowiedzialni hejterzy kłamią, że nie ma 2. Zawsze byłem przekonany, że powinienem kupić IP, tylko zawsze ktoś mnie od tego odwodził, przedstawiając argumenty z sufitu, np. takie, ze nie ma BT, ale dziś przeczytałem ,że ma i to w wersji 4.x 3.. Jak pisałem wcześniej - nigdy żadnych danych w chmurze -żadnej chmurze - NEVER
|
|
|
|
#3416 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IP4S obsługuje BT w wersji 4 tylko nie wiadomo co konkretnie można po tym BT robić.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie sterowanie głosem przyda się gdy np. biegniemy, jedziemy za kółkiem. W Andku mogę tak dyktować emaile, smsy czy wybrać kontakt do którego będę chciał zadzwonić. Apple rozwinęło system. Ciekawy jestem jak się ten system spisze w praktyce. Filmiki tego typu robione przez Apple to jedno, natomiast rzeczywistość to drugie ![]() btw. Ktoś wie za ile Apple kupiło firmę od tego systemu głosowego ? ![]() @M@X odnośnie tego benchmarku to na czym on konkretnie polegał? Za co były wręczone punkty?
|
|
|
|
#3417 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Siri kosztowało 200 milionów zielonych.
http://technologie.gazeta.pl/interne..._iPhone_5.html Kolejną aplikacją będzie HAL 9000.
|
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Jukebox Hero
e to słabo, HAL9000 był już w 1968
![]() Ameryki nie odkryli
|
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
andy, a Ty dalej fanzolisz w tym temacie
![]() zrozum w końcu, że Apple nadało trend* a reszta za nim podąża jakby Apple nie nadało trendu, to byłyby inne trendy, np. w telefonii komórkowej trend do miniaturyzacji zamiast smartfonizacji, zamiast tabletów inne pierdoły itd * podobno ś.p. Jobs zapytany o badania marketingowe odpowiedział, że przecież ludzie nie wiedzą czego chcą, więc nie ma po co ludzi pytać o cokolwiek - co jest święta prawdą znaną od czasów McLuhana i Indian Hopi to co powyżej, jest faktem niezbitym i jeśli tego nie uznasz, będziesz błądzić Samsungi, HTC, Androidy to tylko naśladowcy Jobsa, co nie znaczy że ich produkty są gorszeprodukt masowy musi być produktem niskiej jakości, ale to już dalsza dyskusja (bardzo ciekawa dyskusja), która jest niemożliwa jeśli nie uznasz powyższego To co zrobił Jobs jest fenomenalne i po raz pierwszy spotykane w takiej skali, więc szkoda czasu na rozmowę o pierdołach, ciekawsza jest analiza.pozdr |
|
|
|
|
|
#3420 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
mam z kim rozmawiac na zywo, nie musze z telefonem...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|