![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3406 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Najlepsza jest apikacja na telefon szukająca najbliższej budki telefonicznej... No ale 300 tys. aplikacji nie bierze się przecież znikąd. I wszystkie dokładnie wyselekcjonowane, najlepszej jakości i....
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3407 |
Gość
|
A tak jeszcze wrócę do pojęcia "innowacyjności":
Przeczytajcie zwracając uwagę na słowa "the company just confirmed..." nie powiem co - sami zobaczcie. http://sinfulandroid.com/content/sam...12-photos-234/ Jak myślicie - dostaną kolejny pozew o kopiowanie? |
![]() |
![]() |
#3408 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W USA cena iProduktów jest dla ludzi, u nas cena dla fanatyków i u jest problem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio sprawdzałem iPhone i wcale nie jest taki tani w USA jak to niektórzy malują.
W zależności od wersji iPhone4S (16,32,64GB) kosztuje Z UMOWĄ nawet $399 (AT&T). Bez umowy $899 - prawie 1 tys dolarów to nawet w USA nie jest tanio. Za tyle można mieć 50'' telewizor plazmowy z 3D. To prawie 3000zł i to bez cła które my płacimy. Dla porównania HTC Sensation z umową kosztuje $99 a bez $550, Samsung Galaxy S II odpowiednio $119 i $529. A przecież to też drogie telefony. Stary model, iPhone4 32GB - $199 i $630-670 bez umowy. Też drogo. Inna sprawa że oni zarabiają nieco więcej i wydać $399 na rok czy dwa to nie jest problem. Ale to nie jest tak, że to telefon dla biedoty ![]() http://electronics.pricegrabber.com/...arch=iphone+4s Także to JEST telefon premium, tam też. A fakt że ma taką popularność mimo zaporowej ceny też świadczy pozytywnie. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.10.2011 o godz. 14:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3411 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
http://www.imwatch.it/en/smartwatch/features/
To juz jest jawna kpina - Nano 6G wyszlo ponad rok temu, a tu taka ordynarna kopia zrobiona ze slomy ryzowej. I jak tu ich nie pozywac...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Jukebox Hero
@Patrix
W USA $199, w EU nawet po obniżce 239 funtów za najtańszą wersję to strasznie dużo ![]() Weźmy pod uwagę jeszcze, że na rynek EU musi być specjalna (pewnie droższa) wersja UMTS, bo za oceanem mają inny system. @M@X ale to jest chyba telefon w zegarku, a nie odtwarzacz muzyki... poza tym jest ładniejszy ![]() edit: jednak to nie telefon... faktycznie podobne urządzenie. Ale w tym wypadku się nie zgodzę, bo takie rzeczy były już wcześniej i to nawet dość popularne: http://en.wikipedia.org/wiki/Wristwatch_computer Jasne nie tak ładnie i potężne ze względu na óczesną technikę, ale były. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 12.10.2011 o godz. 14:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Gość
|
Czy to prawda, że IP4S ma Bluetooth? jeżeli tak - czy to to jest taki prawdziwy BT czy taki Apple BT?
Pytam bo naprawdę nie wiem i naprawdę jestem ciekawy. |
![]() |
![]() |
#3414 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
A czy to ważne jak ma iChmurę, a wszyscy inni powinni też mieć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Gość
|
No wiesz - dla mnie ważne z kilku powodów:
1. Niektórzy nieodpowiedzialni hejterzy kłamią, że nie ma 2. Zawsze byłem przekonany, że powinienem kupić IP, tylko zawsze ktoś mnie od tego odwodził, przedstawiając argumenty z sufitu, np. takie, ze nie ma BT, ale dziś przeczytałem ,że ma i to w wersji 4.x 3.. Jak pisałem wcześniej - nigdy żadnych danych w chmurze -żadnej chmurze - NEVER ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IP4S obsługuje BT w wersji 4 tylko nie wiadomo co konkretnie można po tym BT robić.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie sterowanie głosem przyda się gdy np. biegniemy, jedziemy za kółkiem. W Andku mogę tak dyktować emaile, smsy czy wybrać kontakt do którego będę chciał zadzwonić. Apple rozwinęło system. Ciekawy jestem jak się ten system spisze w praktyce. Filmiki tego typu robione przez Apple to jedno, natomiast rzeczywistość to drugie ![]() btw. Ktoś wie za ile Apple kupiło firmę od tego systemu głosowego ? ![]() @M@X odnośnie tego benchmarku to na czym on konkretnie polegał? Za co były wręczone punkty?
![]() |
![]() |
#3417 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Siri kosztowało 200 milionów zielonych.
http://technologie.gazeta.pl/interne..._iPhone_5.html Kolejną aplikacją będzie HAL 9000. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Jukebox Hero
e to słabo, HAL9000 był już w 1968
![]() Ameryki nie odkryli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3419 |
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
andy, a Ty dalej fanzolisz w tym temacie
![]() zrozum w końcu, że Apple nadało trend* a reszta za nim podąża jakby Apple nie nadało trendu, to byłyby inne trendy, np. w telefonii komórkowej trend do miniaturyzacji zamiast smartfonizacji, zamiast tabletów inne pierdoły itd * podobno ś.p. Jobs zapytany o badania marketingowe odpowiedział, że przecież ludzie nie wiedzą czego chcą, więc nie ma po co ludzi pytać o cokolwiek - co jest święta prawdą znaną od czasów McLuhana i Indian Hopi to co powyżej, jest faktem niezbitym i jeśli tego nie uznasz, będziesz błądzić ![]() produkt masowy musi być produktem niskiej jakości, ale to już dalsza dyskusja (bardzo ciekawa dyskusja), która jest niemożliwa jeśli nie uznasz powyższego ![]() pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
mam z kim rozmawiac na zywo, nie musze z telefonem...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|