![]() |
Zrewolucjonizował? Raczej spopularyzował to i owo, np. ostatnio nikomu niepotrzebne ;] tablety.
|
Z fotka.tv :-P!
|
Przyznaj M@X, że skopiowałeś te polskie znaki z pudelka/onetu. Przyznaj się! :szczerb:
|
Mozliwe, prosze : ąćęłńóźż.
Nie uzywam z przywyczajenia, z czasow gdy nie istnialo wspolne kodowanie. I nie tylko ja na forum tak robie. Odnosnie filozofii Apple ciezko mi dyskutowac z kims kto jej z definicji nienawidzi, a nigdy nie bylo mu dane z niej skorzystac. Polecam przeczytac biografie Jobsa - jest juz dostepna. Jesli z jezykiem u Ciebie na bakier, to w listopadzie wyjdzie po polsku. Mozesz sobie nawet znaczyc fragmenty, a ja chetnie sie odniose ;-). Ale puste slowa kogos, kto nie ma pojecia o calosciowej wizji Steve'a na temat wspolczesnego swiata i kilku rynkow ktore ZREWOLUCJONIZOWAL (i temu zaprzeczyc sie nie da) to czysty "hejting" z ktorym nie da sie polemizowac... |
Cytat:
Dlatego - tak ja ja trzymam się swoich obietnic - tak samo Ty wstrzymaj się od religijnych uniesień- OK? Przy okazji poprzypominam nieśmiało, że Apple W OGÓLE nie robi żadnego hardware'u, tylko kupuje komponenty od firm trzecich (a szczególnie od najbardziej przez fanbojów znienawidzonego Samsunga), a nawet samodzielnie nie składa tych komponentów do kupy, tylko powierza składanie malutkim, zwinnym, chińskim rączkom. Coś takiego jak "sprzęt wyprodukowany przez Apple" w ogóle w przyrodzie nie występuje, chociaż mogę się mylić i tu uprzejmie poproszę o sprostowanie. O ile mi wiadomo, jedyne dwie rzeczy jakie wyprodukowało Apple to: design i system - chociaż w żadnym z tych przypadków nie jestem do końca pewny. Czyli - podsumowując - połączenie sprzętu Samsunga oraz systemu od Apple (podobno) jest idealne - czy tak? P.S. rozumiem, że uzyskanie polskich znaków diakrytycznych na tym emejzing, madżikal i osom telefonie za 4000 PLN jest absolutnie niemożliwe? P.S. 2 - dalej jesteś moim przyjacielem i dalej chce z Tobą dyskutować :spoko: |
k***a
padlem :D |
Nie ktoś inny tylko m. in. Samsung :szczerb:
|
Cytat:
|
Ja sie do Samsunga nie przyczepiam...
Czegoby nie robili, to i tak nigdy nie osiagnal idealu, bo robia tylko hardware, podczas gdy software robi zupelnie kto inny. A to wlasnie idealne polaczenie jest sila Apple ;-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Cytat:
Samsung tak w ogóle to ma 3 przyciski, jeden fizyczny oraz dwa dotykowe. Cytat:
Jak napisałem wcześniej SGSII ma całkiem inną obudowę. To, że jest prostokątem z wielkim wyświetlaczem na środku nie znaczy, że jest taki sam... Cytat:
Cytat:
Jak na razie to wszyscy piszą, że Android to kopia ale jakoś nie potrafią podać dowodów. Co do WP7 to zgadzam się w 100%, że jest systemem cholernie innowacyjnym. Co do Palm Pre to proszę o jakieś zrzuty na poparcie tej inności. @sobrus w pracy udowodniłem już swoje racje :P ;p ;) ########################### Czy to prawda, że iP4S nie posiada szkła Gorilla Glass? Pełna lista produktów, które mają takie szkło: http://www.corninggorillaglass.com/p...-products-list |
szczerze mówiąc...
Ceny takich.. powiedzmy "usług" nie są mi znane, ale 3-4 tys. za wieczór to chyba jakaś ekskluzywna prostytutka (bo trudno to inaczej nazwać..) :> \ |
Ale cycki to chociaż mogła pokazać.
|
Żal... po przeczytaniu tytułu już dalej nie czytałem, bo szkoda czasu.
Może to jakaś socjologiczna prowokacja do pracy magisterskiej ? :szczerb: |
Ilość załączników: 1
|
M@X Tym razem zaparło mi dech - nie wiem co powiedzieć. Nie chciałbym Cię urazić, ale czy Ty odrobinkę nie przesadzasz w swoim totalnie bezkrytycznym kulcie tego - niewątpliwie zdolnego - sprzedawcy komputerów? Wiesz, ja lubię StarWars (jestem Fanboyem), ale na razie nie modlę się do Lucasa. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |