![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaden dysk lepiej nie imituje ksiazki niz MyBook od WD :
http://www.x-kom.pl/p/57675-dysk-twa...,5-czarny.html Dostepny tez w wersji "czystej" na krawedzi (tylko mala lampka informujaca o aktywnosci). Jesli idziemy na calosc pod wzgledem designu, to jest tez wersja srebrna: http://www.x-kom.pl/p/70094-dysk-twa...ok-studio.html Idealnie pasuje do MacPro. W tym wzornictwie jest tez wersja Studio wyposazona w FireWire - na tych najczesciej archiwizuje sie surowke w studiach wyposazonych w Maki. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Chyba logiczne jest, że im mniejszy udział w rynku to w takim teście takich systemów będzie mniej. Co do pamięci ECC to mają je tylko Maki Pro (choć już z Pro również nie mają wiele wspólnego ), reszta jedzie na pamięciach NON ECC Nie od dziś wiadomo, że podzespoły w urządzeniach Appla są zazwyczaj gorszej jakości - jak najtaniej. Cytat:
No ale jak to mówi stare przysłowie: "Od Makówkarzy zawsze ściągamy więcej - przyzwyczaili się."
|
|
|
|
#3 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam w szufladzie 4GB pamięci ddr2 ecc registered 400mhz zdaje sie
- warto to gdzieś pchać do domowego kompa? W serwerach nie siedzę, więc nie wiem
|
|
|
#4 | |||
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie mówi się o karnacji rasisto, ino Afroamerykanin. Wywaliłeś mnie z żaberu? Cytat:
Cytat:
To kupić tego Seagate? Ostatnio zmieniany przez pali : 21.11.2012 o godz. 22:52 |
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja się tylko boję takich dysków, że fikną w czasie zapisu i będzie pozamiatane, jednak mam leżący, jeszcze mniej go widać.
![]() A design jak z pola walki ![]() Załącznik 60790 Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:41 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Metadane wszystkie operacji na dysku są zapisywane w dzienniku (możliwe jest nawet zapisywanie wszystkich danych w dzienniku dla megabezpieczeństwa, ale nie pod windows). Należy dodać, że bezpieczeństwo danych jest zawsze kosztem wydajności. Windows jest zdecydowanie po stronie bezpiecznych, ale powolnych. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 21.11.2012 o godz. 21:41 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Patrix jak płyta główna obsługuje to czemu nie.
|
|
|
#8 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
sa my booki na usb 3.0
ale to nowosc wiec cena kosmos i pewnie malo ktory sklep w PL bedzie mial ![]() tam gdzie chcesz nie patrzylem jak predkosc nie ma znaczenia, to pokaz przyszlej szczesliwej (oby) posiadaczce same zdjecia zabawek i niech sama wybieze, co jej tam sie dobrze w polke wpasuje - najprostsze rozwiazanie i nie zostaniesz wyklety od czci i wiary za brak zmyslu gustu (to nawet kolo rozowego nie lezalo, to fuksja!) zawsze mozesz dodac, ze to po starannej selekcji, tylko najlepsi kandydaci
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Թ
No to chyba tego Seagate za 299 zetalonów. Taką książkę można sobie wyobrazić
![]() Forumowiczka chciała 2,5'', ale odradziłem, bo nie zamierza dysku nosić (ma już taki do noszenia) a jednocześnie laptop ostro przegrzewa się. Zasilanie tylko z USB może mu troszeczkę jeszcze podnieść temperaturę, tak myślę - dobrze myślę? Huba aktywnego nie ma, kupować bez sensu. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Taka nowosc, ze MyBook ktorego kupilem rok temu juz to mial. Zlacze nazywa sie "SS" co znaczy USB 2+3 w jednym. Zaryzykuje ze kazdy nowy MyBook to ma, wiec jak komus zalezy to bedzie. Ja gdy kupowalem chcialem dysk z pieknym wzornictwem - typ zlacza mnie niewiele wtedy interesowal, byleby wtyczka pasowala...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Թ
Przydała mi się wiedza z tych tematów.
Mój znajomy został mega ważnym dyrektorem w wielkiej chińskiej fabryce (bardzo ciekawa historia swoją drogą). Właśnie leci Aeroflotem do domu rodzinnego i wiezie całej rodzinie po sztuce Samsung Galaxy III. Jego ojcu pół nocy tłumaczyłem via Skype dlaczego ma go tym galaxy palnąć w łeb, obrazić się i zażądać iPhone a najlepiej wcale tego nie używać, bo będzie appsami zajmować się jak jaki pryszcz. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
No właśnie - dlaczego?
|
|
|
#13 |
|
Թ
Bo appsy są dla pryszczów. Pan wójt niech używa dojrzałych rozwiązań.
Bo to chamska podróba jest (przekroczono granice biznes synergii, inspiracji - howgh). Bo to brzydkie jest. Bo to Android, ochłap Googla dla Chińczyków, żeby nie robili problemów i mieli co produkować. Bo każdy mój znajomy z tym Galaxy ma jakiś drobny problem. Niedopracowane. Bo Samsung to PiS tego rynku. Wprowadza dychotomię łapkami nowojorskich reklamiarzy. Bo złośliwy jestem. Bo przeczytaj cały temat. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy III to szmelc.
Ponad 1500zł a plastik obudowy jest takiej jakości, że nadaje się co najwyżej na jednorazowe sztućce. Śmiechu warte Gorilla Glass - a telefon nie wytrzymuje upadku z kilkunastu centymetrów. To tak jakby zamontować pancerne okno w domu zbudowanych z płyty kartonowo gipsowej. edit: na sztućte się nie nadaje, bo by się łamały
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na horyzoncie czasu widzę nasz kochany śmietnik :p
Wysłane z mojego MT11i |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|