![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
Witam !
1.przestudiwałem "prawie" cały wątek , przerobiłem już trochę filmów wszystko z automatu - dvd2dvd-r 1.8.0 i było ok do momentu jak wziąłem się za wydanie rozszerzone "władcy pierścieni" ..... cinema craft przechodzi, tylko wywala się na info editcie : za mały bufor czy cos takiego (dokładnie będę wiedział rano - jak się wywali ![]() nigdy przedtem nie miałem takiego komunikatu ... wolne miejsce na dysku 29 GB , wcześniej użyty smart ripper itd itp co to może być ![]() 2. po nagraniu (wypaleniu ) płytki (dysan max x4 , liteon 451@812) robi się coś takiego że w kompie odtwarza spoko, a w stacjonarnym są zwisy : zawsze na końcach płyt - dwa rozdziały do końca, trzy,max cztery. ![]() czy to jest problem z wypalaniem, czy problem z odtwarzaczem ![]() wypalałem dwie płytki pod rząd (różne filmy, robione dvd2dvd-r) i na jednym są zwiechy a na drugim nie ?? a w kompie odtwarza oba bez problemu ![]() pozdrawiam i dzięki za jakiekolwiek info .. xbaca |
![]() |
![]() |
|
|