![]() |
Cytat:
Natomiast ja bym proponował na pilocie wybór ścieżki dźwiękowej - IMHO alilama coś wyciął i nie ustawił domyślnej ścieżki dźwiękowej... a może się mylę... :) |
Cytat:
Po prostu tutaj DVD nie zrobi downmixu do 2-ck kanalow jak w przypadku Dolby Digital. |
Mam problem z CCE niechce mi sie zainstalować na Windows Milenium wyświetla sie Błąd CCE SP Trial Version runs only on NT 4.0 SP6 ,Windows 2000 or Windows XP prosze o pomoc bo nigdy nie odpale CCE z góry dzięki
|
A u mnie ostatnio DVD2DVDR zawodzi jako "Terminator" czyli ten co doprowadza sprawy do końca. Niestety w trybie automatycznym odpala IfoEdit i już nie wpisuje ścieżek do plików do multipleksowania. Po prostu stoi.
Jabba |
gdy wrzucam go do nero i włączam edycję po wstawieniu plików do nagrania to dźwięk jest przez kilka sekund a później się urywa
|
gdy odtwarzam z kompa jest ok
|
Rozumiem, że robiłeś programem dvd2dvd-r gdzie zaznaczyłeś conajmniej jedną ścieżkę audio? Czy odtwarzając w kompie tez jest cisza?
|
pomocy
nie wiem co robić wszystko zrobiłem zgodnuie z waszymi radami niestety po wypaleniu płytki z filmem nie mam głosu w czym jest problem kupiłem Liteona 1633S do niego nero 6 oem co jest nie tak pomocy
|
Owszem, z tego co piszesz film nie potrzebuje kompresji, po odrzuceniu stuffu zmieści sie na płytkę, użyj np. DVDFab'a lub Shrinka i wypal to od razu na płytce.
|
Ja mam pytanie. Zaczalem dzis zabawe w DVD-DVD-R i juz na starcie mam dziwne pytanie...
Zrzucilem zawartosc plyty DVD na dysk Decrypterem w trybie Files. Wskazalem DVD-DVD-R sciezke do VIDEO_TS, odznaczylem niepotrzebne napisy i sciezki dzwiekowe i...pisze mi w programie "no encoding required" :| No wlasnie co teraz? - nie potrzebuje rekompresji materiału wejsciowego? Dodam, ze film zajmuje 4.6GB w orginale - czyli do tak malo objetosciowego filmu moge uzyc innego narzedzia? |
Np. na doom9,
u mnie jest wersja 2.5. |
Dvd2Dvd-4 1.8.1 nie wspiera najnowszego CCE,gdzie mozna sciagnac starsza wersje CCE??
|
Cytat:
|
Cytat:
Jabba P.S. ".... w żłobie dano" |
Spróbowałem jeszcze raz uzywam najnowszej wersi 1.8.1 i teraz wszystko przebiegło automatycznie niestety nie potrafie zlikwidowac paska z reklama cce nic nie pomaga zadne wskazowki przeczytane do tej pory. Moze nalezy uzyc innej wersi cce ja mam 2.50. Prosze o wskazowki i dzieki wszystkim za rady
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |