![]() |
Cytat:
Można spróbować DVD Rebuildera z QEnc, ale nie wiem czy jest szybszy i lepiej robi (chyba jeszcze nie lepiej). "Starzy" siedzą głównie na różnych trialowych wersjach CCE. Może skorzystaj też z IC8.... Może Cię zadowoli. Albo inwestuj w kompa. Jabba |
[B]Śledzę ten temat już od paru dni, i co ja mam począć mając tak cieńką maszynkę ( Athlon 1.0 ), a również chciałbym się cieszyć kopiami filmów w dobrej jakości.
może jakieś sensowne sugestie od "starych" wyjadaczy forumowiczów |
Jestem swieżo upieczonym posiadaczem nagrywarki, Mam Atlona 1.0 , proszę o poradę:
która wersja dvd2dvd będzie optymalna dla mnie ( chodzi też o czas dekodowania ) no i przede wszystkim jakość, oraz którą wercje CCE używać? |
Hehe, no owszem odpala się, ale program potrzebuje całości.
|
Decrypterem zgrałem sciezki które chciałem (powyżucałem co nie potrzebne). O dziwo film w Windowsie odpala się bez problemów.
|
Hmmm, brakuje ci jakiś plików, zgrałeś całą płytkę dvddecrypter'em?
|
ProszĘ O Pomoc BŁĄd W V. 1.8.1 - Datei Nicht Gefunden
Witam!
Wprawdzie jestem początkującym w tej dziedzinie lecz przestudiowałem wszystkie Wasze odp. Po raz pierwszy zainstalowałe na kompie v.1.8.1 - ustawienia tak jak podpowiadali "fachowcy" wypowiadający się na forum. Ico? Po wciśnieciu przycisku GO program dokonuje Demultiplexing a potem wyskakuje błąd "datei nicht gefunden". JAK TEMU NA BOGA MOŻNA ZARADZIĆ BO OD KOMBINOWANIA RĘCE MNIE JUŻ BOLĄ. Dzieki za szybkie i wyczerpujące odpowiedzi. |
Cytat:
Sorki muchomorki ;) ! Jabba |
Cytat:
|
Cytat:
Jabba |
a byc moze, bo wlasnie athlona mam.
[tak na marginesie] athlon 1800; 256 ram, winxp |
Cytat:
Cytat:
"do not enough-end memory" (nie powinno byc czasem "speicher" poprawnie?). Masz Athlona czy Intela? Moze tu chodzi o ten blad CCE 2.5 i Athlony. |
z problemem error 87 juz jakos sobie poradzilem ale sa nastepne:
w cce wersjach >2.66.x.x blad: illegal framerate detected w cce 2.50 blad: nicht genugend speiecher |
@ Mike-L-DJ
o tym bledzie: "Unable to find the CCE Window Error 87: Incorrect parameter" pisza tez na forum oficjalnej strony DVD2DVD-R: Message: Eclcce Unable to find CCE window error 87 przeczytaj. |
spraboj moze od poczatku - odinstalowac CCE i DVD2DVD-R. Zainstaluj ponownie DVD2DVD-R - wersje 1.81 (2.0 RC ma jeszcze sporo bledow), to jak moze zauwazyles zawiera w sobie (katalog DVD2DVD-R eclCEE, avisynth, dvd2avi, ifoedit), potem restart, pozniej zainstaluj CCE (moze jakas starsza? np 2.66.01.07?), witaminke i restart. I sproboj wtedy.
Tutaj po kliknieciu "GO" program robi wszystko automatycznie (wlacznie z authoringiem), chociaz powinno sie go zatrzymac gdy zacznie rekompresje i cos przestawic - patrz temat o "blednych informacjach od Bitrate Viewer). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |