![]() |
Cytat:
Mozesz samodzielnie dokonac authoringu filmu, w pierwszych postach tego watku bylo to wyjasnione (niezapomnij o poprawieniu napisow). Wszystko jest w tym watku. |
Witam mam problem po pojawieniu sie komunikatu Starting InfoEdit nic sie nie dzieje od kilku godzin :'(
|
|
Tyle tutaj tych porad, że trzeba by kilka dni chyba poświecić, aby to rozpracować :-) Może ktoś by się pokusił o napisanie finalnej wersji poradnika? :>
Na pewno pomogło by to wielu osobom... -- pozdrawiam Leszek Kowalski |
|
Cytat:
Bardzo proszę o podpowiedź co począć gdy InstantCopy mówi że nie zgra plyty gdyż jest zabezpieczona CSS? Tzn. jak go zmusić żeby jednak zgrał...? Chciałbym użyć właśnie tego programu do kompresji. Nuno |
Nie będzie żadnej różnicy w jakości,
czasami (ale rzadko) z ISO zdarzają sie problemy, ale to z powodu "braku porozumienia" miedzy dvd2dvdr a softem obsługującym wirtualny napęd. |
Cytat:
Dla mnie zadna |
Czy będzie jakaś różnica w jakości filmu gdy obraz filmu w trybie ISO zamontuje w wirtualu i przepuszczę przez DVD2DVD, a filmem zripowanym DVD Decrypterem w trybie Files i też przepuszczonym przez DVD2DVD.
|
Dla DVD2DVD-R tryb "files" w Decrypterze.
Iso wiaze sie z pozniejszym uzyciem jakiegos deamon tools (czegos co podmontuje obrazy plyt w eksplorerze). |
Ripowanie DVD Decrypterem
Dopiero zaczynam przygodę z DVD2DVD i mam pytanko w jakim trybie należy zripować na dysk filmik (ISO czy Files). Dokonałem ripu w trybie ISO i nie wiem czy dobrze zrobiłem bo czytałem różne opinie na ten temat.
Proszę o pomoc. |
system jest sprawny, uzywam go do grafiki i raczej reinstalka odpada ze wzgledu na duza ilosc ustawien. jesli masz podejrzenia ze to wina jakiegos skladnika systemu to podsun mi mysl, naprawi sie konkretny problem.
dodam ze po wielu stoczonych bojach dvd-rebuilder kompresuje bez problemu. |
a nie mozesz zrobic obrazu partycji Ghostem, pozniej zrzucic to na DVD-R, zrobic reinstalke i zainstalowac na swiezo wszystko...
|
i pojedynczo i instalowane w roznych folderach, to nie pomaga...
wiec co jest? |
masz na dysku czy jednoczesnie zainstalowane w systemie? Az tyle wersji? Moze dlatego sa takie problemy.
Zostaw sobie np. CCE 2.66.01.07 (sam jej uzywam) i DVD2DVD-R 1.81. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |