![]() |
no qrde....
zripowalem cale DVD na dysk DVDDecrypterem... wlaczam DVD2DVD-R, konfiguruje tak jak na obrazkach ;)... podaje zrodlowy katalog na dysku... docelowy na dysku naciskam GO i caly czas: No valid key found |
a jak w ogóle do bani to co zrobić??
|
Spokojnie i nienerwowo :)
Jak z Twoją znajomością angielskiego? Na Doom9 jest doskonały przewodnik (nawet został ostatnio zaktualizowany). Jeśli ze znajomością angielskiego tak sobie to choć pooglądaj obrazki mogą dać +/- pogląd co i jak trzeba zrobić. ps. nigdy w zyciu nie używałem dvd2dvdr. ps2. Jeśli nie boisz sie Scenarist'a (nie jest specjalnie wygodny w użytkowaniu ale da się go okiełznać) to możesz spróbować DVD2DVD. |
Już go wymazałam bo mnie wkurzał muszę go ponownie ściągnąć możesz mi powiedzieć skąd?? W ogóle to nagrywanie dvd już mnie wkurza chyba jestem za tępa do tego
|
Podejrzewam, że jakieś komunikaty o błędach czy bardziej szczegółowe informacje by się przydały kolegom specom od DVD2DVDr :)
|
ten program CCe sam działa ale z DVD2DVDr nie chce mi współdziałać pomocy!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy 1.7 bez CCE wypala z taką samą jakością jak z CCE.
|
mam pytanko...
wszystko, lacznie z konfiguracja, instalacja i "ptaszkowaniem" idzie ok i zrozumiale... ale naciskam GO i sie zaczyna... wyskakue okienko ze zaczyna roipowac... szuka klucza... i BUM No Valid KEY Found... szit... poza tym... czy jest mozliwosc ripowania z dysku? do znaczy jak sobie zrzuce juz DVD na dysk powiedzmy DVDDecrypterem? |
Napisy .SUP
Czy istnieje jakies oprogramowanie do przekonwertowania tych napisow na format np. SUB?
Pzdr! |
A ja po raz kolejny; mi w ogole zniknelo okienko informacyjne IFOedita, po prostu nie pojawia sie, wiec nie wiem czy sa jakies bledy, czy jest ok.... Moze ktos z Was wie jaka jest przyczyna lub jak je przywrocic....
|
Pytanie
Jakis czas temu pojawilo sie pytanie o blad IfoEdit'a:
................. "INTERNAL ERROR: additional data required but no free space in input buffer." "Internal Error. Input Stream buffer too small. Please inform Derrow." "Runtime error" Gdy robiłem filmy z jedną ścieżką dźwiękową i dwoma napisami wszystko szło w porządku. Ale te kłopoty pojawiły się gdy chciałem zrobić film z dwiema ścieżkami dźwiękowymi i czterema napisami. ................. Mam dokladnie taki sam problem. Czy ktos sie moze juz z tym spotkal? Pzdr! |
Wie ktos dlaczego w max. bitrate nie mozna ustawic nic powyzej 7611kbps i jak to zorbic??
|
powiedzcie mi coto za nowa opcja w wersji 1.7
"reserwed storage space" do czego mi jest to poczebne?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23. |