![]() |
Ilość załączników: 1
i wynik
|
Dzis kupilem 1.50-pln Verbaimy cake 25 DVD+R Made in Japan :) nie sa to Pastel-e
|
Raus wielkie dzieki:)
faktycznie wystarczylo wyciagnac tacke:P |
verbatim +R x8 palony x8
|
Cytat:
ps. Widze że to DVD+R więc po nagraniu musisz otworzyć i zamknąć napęd zanim zaczniesz testować bo może coś takiego właśnie wyskakiwać |
mam problem :( kupilem verbatimki 16x +r w mediamark i to jest juz 5ta plytka ktora wywala pod sam prawie koniec (te same dane) probowalem nagrac film i prawie pod koniec rowniez cos takiego wywala.w czym problem?cale pudelko ****anych plytek czy wypalarka poszla sie przejsc???
dodam ze probowalem nagrywac 4 i 8X dane ktore zajmuja 4gb i film ok.4,38gb przy danych ten blad wyrzuca przy 91% a z obrazka wynika ze to juz jest 4gb i tego rowniez nierozumiem blagam pomocy:(( |
Cytat:
|
mam pytanie odnosnie solid burn,wypalam plyty traxdata + dl ale widze ze nie sa dodawana do bazy solidburn,mam tam juz zapisanych 6 nosnikow. Tz ze przechowywane jest wlasnie 6 a gdy bedzie wieksza ilosc nosnikow to jakis bedzie kasowany nosnik?. A jesli chodzi o jakosc wypalenia w nero to waha sie w granicach 94-92. Bledow 10-12. Mysle ze nie najgorzej jesli chodzi o dwuwarstowa plyte. Co prawda jest sporo bledow PI errors - 120-160. Pale to na benq 1640 bios BLSB. Plyty Traxdata + DL cena 14zl. sa na ricohjpn.
|
Verbatim+R Lightscribe x8 palony x8
|
|
jeśli płytka nagrywana jest przy aktywnym SB dla znanych płyt nie ma znaczenia czy została dopisana do bazy, nagrywarka zawsze nagrywa używając SB (czyli tak jakby dla nieznanego nośnika). Jest to logiczne bo:
1. Strategia zapisu w opcji overspeed może byc zupełnie inna dla każdego nośnika z tej samej paczki. 2. Możesz przepalac płyty z zupełnie innymi prędkościami stąd dla innej predkości inna strategia |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...EFB#post550540 :) |
Cytat:
zwróć uwagę że w momencie aktywacji funkcji overspeed włącza się (automatycznie) również SB i w przypadku kiepskich nośników to on własnie ustala chwilową prędkość nagrywania |
Cytat:
Flash-uj na najnowsza ver po co 2 posty ten sam temat ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:25. |