![]() |
Cytat:
|
Bios BSMB ma błąd. Próbowałem na zmianę różnych ustawień.
Raz... dwa dobrze i znów źle. Nic na to nie poradzimy. A szkoda. -R są zapisywane lepiej na BSMB. :) |
Cytat:
Jesli zaznacze opcje OverSpeed w QS2.1 to sa zwiechy przy testowaniu TE/FE odznacze jest oke'y tak przynajmniej jest u mnie ale to by trzeba szerzej potestowac i naaprzyklad jak wyglada sprawa z samym odchaczonym SB bo jak wiadomo OverSpeed wlancza automatycznie SB byc moze jest i tak ze to co zwieszalo system to byl nosnik podkladzie Ritek ? ale juz np. CMC i MCC przy wlaczonym OverSpeed bylo oke'y |
kłopot z interpretacją
mensir67pl napisał: jesli wlacze OverSpeed zwiech sa-wylacze nie mam ? , byłoby fajnie jakbyś opisał to szerzej.
|
Cytat:
|
|
Co zauwazylem jescze na BSMB ze kasuje baze SB i przyzwraca domyslne ustawienia QS
czego wczeniej nie bylo ale to moze po nowego QS2.1 a nazraie nie zauwazylem zwiechu przy testach QS2.1 fakt roby to szybko i sprawinie i nie muli systemu co wczesniej bylo zauwazalne na QS2.0 EDIT; jesli wlacze OverSpeed zwiech sa-wylacze nie mam ? czy ktos ma podobnie ? |
Cytat:
|
pojawił sie nowy teścik beńka na konkurencyjnym portalu:
http://cdrlab.pl/article_strona_2381_1.html ilość słupków i tabelek mnie osobiście rozwala ;) |
Cytat:
|
@marey
a może troszke dokładniej byś napisał co i jak ustawione przy nagrywaniu (z SB czy nie itp) |
B.dobre palenie :spoko:
|
Ilość załączników: 1
TDK +R 8x palony 8x na DW 1640 BSMB
:) |
Cytat:
:bla: |
witam,tez jestem posiadaczem benqa 1640 i jak na razie jestem bardzo zadowolony.Palilem ostatnio TDK+ tak z ciekawości poleciałem x16 plytke wypalilo w trzy minuty z groszami chodzi bez problemu na stacjonarnych dvd. Palilem juz na wielu nosnikach i jest ok.Aczkolwiek the best plytki to dla mnie verbatim +. Poprzednio mialem Liteona i pioneera 109.Nie bylem zadowolony z tych nagrywarek bo tak naprawde pewnie to nagrywaly tylko na verbatimach +. Nikogo nie namawiam do kupna benqa jednak dla mnie jest on OK.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:35. |