![]() |
Sa tlustawe teraz Benq trzeba bedzie smarowac jak maszyne do szycia co pewien czas -na przegladzie . ;)
|
testowal juz ktos BSLB? czym sie rozni od BSKB? co nowego wnosi?
Mam takie pytanie odnosnie napedu. Nie wiem czy ktos z domownikow cos przy nim grzebal czy nie ale zauwazylem dopiero teraz ze po wysunieciu tacki boczne prowadnice sa tak jak by tluste i nie mam pojecia od czego bo przy wczesniejszych napedach sie z czyms takim nie spotkalem, czy tez tak macie czy tylko u mnie tak jest? :| |
Cytat:
|
Tylko czy ktos sprawdzal na, ktorym z tych sterownikow lepiej sie pala plytki, a moze to wogole bez roznicy?
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Na pudełku naklejka DVD+Rx4 CAKE 10 "Manta" ul. Matuszewska 14 03-876 Warszawa i kod kreskowy :) Ps. Uwaga bo trafiają się też od CMC |
Ciekawe jak sie bedzie sprawowal..
Jak ktos porownywal sterowniki windowsowe, a te od nvidii - IDE SW, to napiszcie, ktore waszym zdaniem lepsze dla Benia, bo system robie wlasnie i stanalem w miejscu :) Pozdrawiam |
|
Az tak nie musiales sie rozpisywac, ale dzieki. Ja mam to co widac w podpisie i nigdy nie instaluje IDE SW ze sterownikow Nvidii. A moze sa lepsze od sterownikow Windowsowskich. Ktos to moze sprawdzal ?
Pozdrawiam |
Cytat:
:) |
@slawekj : czasem sie zastanawiam czy Ty nie znasz tych 733 postow na pamiec. Czyli to normalne? Heh.. Dzieki! :D
A tak przy okazji to na jakiej platformie opiera sie Twoja maszyna? |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=599 :) |
Czy wasz Benio przy np. restarcie komputera tez wydaje taki odglos dziwny jakby "cykniecie" Cos takiego jakby sie cos przesunelo czy jakos tak...
Pozdrawiam |
Cytat:
Fake ID i odpad nie bylby przedrukowywany (odpad jest identyfikowany przez zrobieniem nadruku, a fake nie palilby sie tak). |
Cytat:
Gdzie kupiłeś te hałki ? Palą się wyśmienicie :piwo: :) Edit : Czy możesz zamieścić zdjęcie tej płyty lub dokładnie ją opisać ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:25. |