![]() |
@jou dawno nie widzia***322;em tyle PIF***243;w ko***322;o siebie.
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Dałbym zielone, ale mam kilkudniowe embargo na Ciebie. :mruga: Wracając do tematu - nowy bios (1.29) wgrany, palenie i testy dokonane. Imation +R burn x8 Załącznik 33829 I ponownie minus od TDK burn x8 Załącznik 33830 Gorzej, zamiast lepiej, tak mi się zdaje... :smutny: |
@joujoujou
przer***243;bka na 111L jest banalna i sprowadza si***281; tylko do wgrania fw od tdb w wersji 8.19INT a potem upgrade te***380; od tdb 8.26INT. Wszystko le***380;y na stronce TDB |
Cytat:
Wgraj, zrób teścik, obadamy :taktak: |
Pos***322;ucham rady m***261;drzejszego i wgram 1.29. :taktak:
Korci mnie przer***243;bka na 111L, ale mimo poszukiwa***324; jako***347; nie wpad***322;em na trop... :mruga: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 5
Cytat:
Cytat:
Załącznik 33819 Jeszcze ujdzie w tłoku. :) Plextor x16 burn 162I x12: Załącznik 33820 Taka sama, palona na x8 pionku: Załącznik 33821 Palony x6 na pionku: Załącznik 33822 I na deser noname -R (nawet nie ma nadruku) sprzedawany na ebayu jako Taiyo Yuden (tak się też zgłasza). Burn x8 na pionku. Załącznik 33823 Może z biosem pokombinować? :zongluje: W tej chwili fabryczny - 1.23 :help: |
Ilość załączników: 1
Verbatim Digital Movie x4.
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za odpowiedz :spoko: |
Cytat:
111L jest przeznaczony na azjatycki rynek, sprzedają go tam pod marką Buffalo. Chyba że Tobie jest obojętne czy zamawiasz wysyłkowo napęd np. w mieście Łodzi czy w Tokio... :) |
wow to Pioneer 111 jest dostępny w Polsce w wersji BOX:wow:
http://www.allegro.pl/item126743021_...ed_szumow.html |
Witam.
Przymierzam sie do kupienia Pionka 111. Mam jednak pytanie. Czy u nas jest dostepna wersja L ? Czy moze kiedy bedzie? Pytam bo generalnie mi sie nie spieszy, wiec moglbym troche poczekac a i bawic mi sie biosami nie chce :D :P Druga sprawa to taka ze ja bede raczej zmuszony kupic napend droga wysylkowa. Stad moje pytanie.... Moze znacie jakis sklep internetowy godny polecenia, ktory nie jest za drogi, w ktorym Wy kupujecie najczsciej? Pozdrawiam Serdecznie wszyskich Formoiczow i Formowiczki :D :piwo: Darek |
Ilość załączników: 1
Hmmm, podoba mi się ten napęd. :D
TDK (minus) palony x8 na pionku. Załącznik 33673 Test na benku później, bo nie chce mi się drugiego kompa odpalać. :szczerb: |
Dl
I jeszcze jedno , jak jest z nagrywaniem DL + i - w pioneer 111d 1.29
czy nagrywarka zmienia booktype na dvd-rom automatycznie? Czy moze trzeba zrobic to samemu i jak ma sie do stacjonarek ?? |
@KODO3
nie testujemy Pioneer'em 111, ten napęd źle współpracuje z Nero CD-DVD Speed'em i testy są mało wiarygodne. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |