![]() |
Cytat:
Gdzie kupione ? |
Cytat:
|
Cytat:
Jak to nie? A co niby na końcu robi :mruga: ? :czytaj: Cytat:
Nie widzę związku w kupowaniu przykładowo LaCie i podobnych celem eksperymentów :nie: :mruga: |
Blupopy kupione w hipermarkecie Geant (Galaxy - Szczecin). Było jeszcze duuuużo;) Były też minusy ale nie wiem na czym są
|
Cytat:
Cytat:
Myślałem, że i o innych, niż te najpopularniejsze coś Wam wiadomo...:( Zależy mi na czasie, bo jeszcze mogę wymienić Pionka na coś lepszego. |
Cytat:
|
Cytat:
@ndy! Niezły masz czas :czas: To się nazywa wstać by zdążyć na forum :czytaj: :D |
Ilość załączników: 1
TDK DVD+R x16 - palony x8 na PIONEER 111L 8.26
|
Cytat:
Dziwię się tylko, że w recenzjach i testach nie spotkałem stwierdzenia przy jakimkolwiek napędzie "doskonała/bardzo dobra korekcja błędów", wszędzie tylko : średnio, nieźle, nie najlepiej, przeciętnie... To już tak rynek nagrywarek zszedł na psy, że napęd sprzed paru lat (ta Toshiba) potrafił więcei i lepiej? Z drugiej strony - nie dziwię się producentom, bo skoro większość chce nagrywarki najlepiej do stówy, a płytek po 50gr. to po co się wysilać...? Po co oferować ludziom rzeczy lepsze (i droższe), skoro barachło jest najbardziej rozchwytywane... (( || Wkurzyłem się, idę z psem na spacerek :fiu: |
Cytat:
Właśnie! Najlepiej ma Bobik Ma wszystko w dupie :wsciekly: I gówno go obchodzi jakaś tam korekcja Byleby tylko zrobić jakieś gorące gówno... :niepow: :fiu: |
Moze i nie tu co trzeba ale mamtego pionka i problem.... z DVD+RW Verbatim jedna 2x i jedna 4x nagralem ta 2x i teraz wywala mi ze nie da sie jej nagrac drugi raz ani format ani nic innego... 4x formatowalem w domu na benq 1650 (1655???) i to samo... 4,47 wolnego tyle widze... mam najnowszy bios...chyba 1.29 ktos sie spotkal z czyms takim..... moze przerobienie na jakis wyzszy model, tylko skad bios... do litka wiedzialem ale do pionka musze jeszcze jakos wynalezc.... licze napomoc
|
Cytat:
A biosy do tego Pionka są np. TU :czytaj: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Wysiadam.... zaden bios.... ani nero.... nawet chcialem po dobroci i przyszedlem z alcoholem 120%.... jedyne co widze to http://img235.imageshack.us/img235/5...ekdvdrwdt7.jpg lipa.... jeszcze nowe nero sprobuje, ale czuje ze chyba i z tego lipa.... ma kto jakies pomysly... bo do serwisu to mi sie nie chce.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36. |