Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Pioneer DVR-111 D\BK\DBK\DSV\L \ DVR-A11\A11XL (https://forum.cdrinfo.pl/f15/pioneer-dvr-111-d-bk-dbk-dsv-l-dvr-a11-a11xl-64448/)

adax 01.10.2006 21:03

Cytat:

Napisany przez Raus
Płytki Blupop Music kupione w szpindlu 10 sztuk za 7.99:D

Palone x8 na Pioner 111L

Wypały :spoko:

Gdzie kupione ?

- Deckard - 01.10.2006 21:17

Cytat:

Napisany przez adax
Wypały :spoko:

Gdzie kupione ?

dołączam sie do pytania :P

VIZZARD 01.10.2006 22:22

Cytat:

Napisany przez Slavekx
Tym razem to Ty nie załapałeś żarciku :P .

Jak to nie?

A co niby na końcu robi :mruga: ? :czytaj:

Cytat:

Napisany przez Slavekx
Zapewniam Cię, że nie są to dziwolągi i kombinowanie.
Przykład 1:
z trzech napędów (nagrywarki: Plextor 8-4-32, Teac 40x i DVD-Rom Toshiba 116?) tylko ten ostatni był w stanie odczytać kilka płytek.
Przykład 2:
Pionki 108 i 111D nie odczytały 2-ch VOB'ów a jakiś Litek odczytał jeden z nich bez problemu.

Sam chyba widzisz, że nie szukam kwadratowych jaj i "ładnego" napędu z "ładnym" logo :P
:mruga:

Nie widzę związku w kupowaniu przykładowo LaCie i podobnych celem eksperymentów :nie:

Raus 01.10.2006 22:58

Blupopy kupione w hipermarkecie Geant (Galaxy - Szczecin). Było jeszcze duuuużo;) Były też minusy ale nie wiem na czym są

Slavekx 02.10.2006 02:34

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
[...] A co niby na końcu robi :mruga: ? :czytaj:

Fakt - jest :mruga:
Cytat:

Nie widzę związku w kupowaniu przykładowo LaCie i podobnych celem eksperymentów :nie:
Przecież Plextora za niezłą kasę też ktoś, kiedyś kupił i potestował i takie "UFO", jak BenQ za parę złotych...:D
Myślałem, że i o innych, niż te najpopularniejsze coś Wam wiadomo...:(
Zależy mi na czasie, bo jeszcze mogę wymienić Pionka na coś lepszego.

andy 02.10.2006 05:39

Cytat:

My***347;la***322;em, ***380;e i o innych, ni***380; te najpopularniejsze co***347; Wam wiadomo...
Ale***380; wiadomo - dlatego ich nie kupuj :czytaj:

VIZZARD 02.10.2006 10:29

Cytat:

Napisany przez @ndy
Ależ wiadomo - dlatego ich nie kupuj :czytaj:

Tak myślę :taktak:

@ndy!

Niezły masz czas :czas:

To się nazywa wstać by zdążyć na forum :czytaj:

:D

adax 02.10.2006 22:03

Ilość załączników: 1
TDK DVD+R x16 - palony x8 na PIONEER 111L 8.26

Slavekx 03.10.2006 04:12

Cytat:

Napisany przez @ndy
Ależ wiadomo - dlatego ich nie kupuj :czytaj:

Czytam, czytam... (( !!
Dziwię się tylko, że w recenzjach i testach nie spotkałem stwierdzenia przy jakimkolwiek napędzie "doskonała/bardzo dobra korekcja błędów", wszędzie tylko : średnio, nieźle, nie najlepiej, przeciętnie... To już tak rynek nagrywarek zszedł na psy, że napęd sprzed paru lat (ta Toshiba) potrafił więcei i lepiej? Z drugiej strony - nie dziwię się producentom, bo skoro większość chce nagrywarki najlepiej do stówy, a płytek po 50gr. to po co się wysilać...?
Po co oferować ludziom rzeczy lepsze (i droższe), skoro barachło jest najbardziej rozchwytywane... (( ||

Wkurzyłem się, idę z psem na spacerek
:fiu:

VIZZARD 03.10.2006 19:24

Cytat:

Napisany przez Slavekx
Wkurzyłem się, idę z psem na spacerek :fiu:

Właśnie!

Najlepiej ma Bobik

Ma wszystko w dupie :wsciekly:

I gówno go obchodzi jakaś tam korekcja

Byleby tylko zrobić jakieś gorące gówno... :niepow:

:fiu:

polakT 03.10.2006 20:50

Moze i nie tu co trzeba ale mamtego pionka i problem.... z DVD+RW Verbatim jedna 2x i jedna 4x nagralem ta 2x i teraz wywala mi ze nie da sie jej nagrac drugi raz ani format ani nic innego... 4x formatowalem w domu na benq 1650 (1655???) i to samo... 4,47 wolnego tyle widze... mam najnowszy bios...chyba 1.29 ktos sie spotkal z czyms takim..... moze przerobienie na jakis wyzszy model, tylko skad bios... do litka wiedzialem ale do pionka musze jeszcze jakos wynalezc.... licze napomoc

VIZZARD 03.10.2006 20:59

Cytat:

Napisany przez thomascamel
Moze i nie tu co trzeba ale mamtego pionka i problem.... z DVD+RW Verbatim jedna 2x i jedna 4x nagralem ta 2x i teraz wywala mi ze nie da sie jej nagrac drugi raz ani format ani nic innego... 4x formatowalem w domu na benq 1650 (1655???) i to samo... 4,47 wolnego tyle widze... mam najnowszy bios...chyba 1.29 ktos sie spotkal z czyms takim..... moze przerobienie na jakis wyzszy model, tylko skad bios... do litka wiedzialem ale do pionka musze jeszcze jakos wynalezc.... licze napomoc

Te Verby to bywają nędzne jak Unia Europejska :ysz:

A biosy do tego Pionka są np. TU :czytaj:

polakT 03.10.2006 21:04

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Te Verby to bywają nędzne jak Unia Europejska :ysz:

A biosy do tego Pionka są np. TU :czytaj:

prawda jest to co napisałeś, jednak na litku dzialaly jakotako..... sa to verby nagrane po kilka razy juz (4x z 20 bedzie), jadnak wlasnie dołaczylo do niechlubnego grona dvd+rw TDK 4X... bawie sie z biosami.....

VIZZARD 03.10.2006 21:13

Cytat:

Napisany przez thomascamel
bawie sie z biosami.....

No jak dzieci... :>

polakT 03.10.2006 21:34

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
No jak dzieci... :>

Wysiadam.... zaden bios.... ani nero.... nawet chcialem po dobroci i przyszedlem z alcoholem 120%.... jedyne co widze to

http://img235.imageshack.us/img235/5...ekdvdrwdt7.jpg

lipa.... jeszcze nowe nero sprobuje, ale czuje ze chyba i z tego lipa.... ma kto jakies pomysly... bo do serwisu to mi sie nie chce....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:36.