![]() |
chyba kolega Czolgista spytaj sie go:D na privie:D
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...17&postcount=4 |
No . jak narazie w napędzie płyty się czytają :haha:
A od wczoraj to z braku czasu wypaliłem jedynie paczkę LM :jupi_pet: |
A jak tam PI i PO? (na tych LM'ach oczywiście) ^_^ Nie rwie na stacjonarnym? ^_^ ^_^
PNNMSP |
Cytat:
O błędach PI i PO będę wiedział jak zrobię rendgen klatki piersiowej :\ A to będzie w przyszłym tygodniu. Ciekawe czy te błędy wyjdą na kliszy . :haha: |
Te LMy to "plusy" czy "minusy"? :D
I dlaczego na paczce jest napisane x20 :O Niezły przekręt :> |
Cytat:
A z tym x20 niezły przekręt , to fakt ! 20 na raz nie da się w gębie umieścić i przypalić , PRÓBOWAŁEM ! No ale może jestem niekompatybilny :\ |
Cytat:
I przeleć go Omnipatcherem ^_^ |
Cytat:
Niczego ani nikogo nie będę przelatywał Omnipatcherem , jestem jeszcze sprawny i dam sobię radę bez wspomagaczy . ;) |
Cytat:
|
Cytat:
To fakt , sprawdzałem ! A z palnikami to już różnie bywa :\ |
Pioneer DVR-108
Czy ktoś się może orientuje jaka byla u ostatni weeken cena tego urządzenia na giełdzie komputerowej w Warszawie, ewentualnie w jakim sklepie można ją najtaniej w Warszawie kupic.
Pozdrawiam |
na gieldzie (WGK) mozna ja kupic od 340,- do 355,-
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie.
Udało mi się znaleźć na Allegro firmę która sprzedaje te nagrywarki za 329 zl +10 zł koszt przesyłki. Pozdrawiam Oto link jakby ktoś był zainteresowany || http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34929703 |
Problem z Pioneer DVR-108
Witam wszystkich na forum, to mój pierwszy post tutaj.
Jestem nieszczęśliwym posiadaczem wspomnianej nagrywarki. Nagrywanie płytek CDR jest ok, natomiast przy zapisywaniu płyt DVD R+, można je odczytywać tylko w tej nagrywarce. Próbowałem odczytywać w DVD Rom LG i stacjonarnych DVD bez efektu. Nagrywarka była wymieniona w ramach gwarancji i drugi napęd wykazuje dokładnie taki sam problem. Albo mam kurcze pecha , albo coś jest nie tak z softem. Do zapisu używam Nero 6.3.0.2 W ustawieniach formatu zapisu nic nie zmieniałem jest domyślnie: ISO 9660, level1 Sesja jest zamknięta. Nagrywam na markowych nośnikach TDK. Może ktoś wie co jest nie tak, nagrywarkę kupiłem 5 tygodni temu , w tym 4 tygodnie trzymali ją w serwisie , żeby w końcu wyminić na inną, z tym samym objawem. Wewnętrznego softu na razie nie zmieniam , gwarancja. :help: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |