![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#3166 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Rozmawia dwóch dziadków:
- Ja to już seksu nie uprawiam... - A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę! - Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy! - No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga. - Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział! Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo. - Krojone czy w całości? - A jaka to różnica? - No wie pan, krojone to szybciej twardnieje. - ****a, wszyscy wiedzieli... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#3168 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
http://centrumrowerowe.pl/Pages/Deta...ookieSupport=1
1. cena 2. Doskonały but dla rozpoczynających przygodę z pedałami... U mnie dziwnie wyglada ta strona.
|
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo to jest ta niespecjalna promocja
|
|
|
|
|
|
#3171 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
rozwaliło mnie to
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
A Chuck Norris żuje cały ul od razu.
|
|
|
|
#3174 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewien kierowca nie miał w samochodzie alarmu, więc zostawiał za szybą karteczkę, mającą odstraszyć złodziei, na której napisał:
"Nie ma benzyny,akumulatora i silnika". Pewnego dnia, zobaczył inną kartkę o treści: "W takim razie koła też ci nie będą potrzebne". |
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Byłem wczoraj w pubie...
Wiecie, jak to jest: jakieś piwko, jakaś cola, trochę chipsów i, losie okrutny, rozdęło mój przechodzony żołąd. Nic, trzeba jakoś popuścić nazbierane gazy... Muza grała dość głośno, więc wybrałem sposób najprostszy: przez chwilę synchronizowałem się z rytmem i wraz z mocniejszym beat'em walnąłem z rury grubej... Od razu poczułem się lepiej... Ale nie na długo, bo jak rozejrzałem się po sali, to wszyscy gapili się na mnie... Dopiero wtedy dotarło do mnie, że muzy słuchałem przez słuchawki swojego iPoda... |
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reporterka przeprowadzała wywiad z pewnym starym wilkiem morskim, który niejedno już widział i niejedno przeżył. W pewnym momencie padło pytanie:
- Kiedy pan przeżył największą burzę? Marynarz długo się zastanawiał, w końcu rzecze: - To było zaraz po ślubie. Jak splunąłem w domu na dywan. |
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Siedzi facet wieczorem w domu i słyszy pukanie do drzwi. Otwiera, a tam stoją: Zielony Smok, Niedźwiedzica, Klaun, Facet od Hot Dogów, Żyrafa, Smerfy i Chuck Norris.
Facet pyta: - Aleee... o sooo chozi? - Policja! Wiemy o narkotykach! |
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Italystyle
Data rejestracji: 28.10.2006
![]() |
SPRZEDAM KOBIETĘ
- Data pierwszej rejestracji: luty 1972r - Pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe, - używana, brak hamulców, lekko się prowadzi, podgrzewane siedzenie, - obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting. - NIE BITA! Cena do uzgodnienia - UWAGA: darmowa jazda próbna SPRZEDAM FACETA: - Data pierwszej rejestracji: styczeń 1968r. - Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, - poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie (zalecane), - wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie nie widoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze - wszystko jak leci. - UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problem z wytryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?). Zapas gum gratis. |
|
|
|
|
|
#3179 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Sposób spędzania czasu przez emerytów w różnych krajach:
- USA - butelka whiskey i cały dzień na rybach. - Francja - butelka wina i cały dzień na dziewczynkach. - Polska - butelka moczu i cały dzień w przychodni. Czym się różni pijak od astronauty? - Pijak jest cały czas w stanie nieważkości. |
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ktoś powiedział, że gdyby milion małp stukało w klawiatury przez milion lat w końcu której udałoby się napisać wszystkie dzieła Shakespeare***8217;a.
Dzięki Naszej Klasie wiemy, że to kompletna bzdura |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|