![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajne wirusy
![]() To już w temacie o twardzielach
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potem taki nieświadomy botneta tworzy!
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Dwaj żebracy uprawiali swoją "profesję" na irlandzkim chodniku. Jeden z ich trzymał krzyż, drugi gwiazdę Dawida. Przechodnie mierzyli tego z gwiazdą krzywym spojrzeniem i wrzucali datki temu z krzyżem. Po krótkim czasie kapelusz "krzyżowego" był nieźle napełniony, a jego funfla - pusty.
Podszedł do nich ksiądz i zwrócił się do faceta z gwiazdą: - Synu, Irlandia to chrześcijański, katolicki kraj. Nikt nie wrzuci ci nic do kapelusza, jeśli będziesz trzymał symbol religii żydowskiej! Żebrak odwrócił się do funfla i zawołał: - Te, Icek, widziałeś? On nas będzie uczył marketingu! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spotyka sie dwoch dziadkow w okolicach 80tki
- sluchaj slyszalem, ze sie znow ozeniles?! - pyta jeden -no tak z taka fajna 18tka - odpowiada swiezy zonkos -a zastanowiles sie jak bedziecie wygladac za 10 lat? ze nie bedziecie do siebie pasowac? - no to przegonie staruche
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Z życia wzięte:
Izie dwoje ludzi pod dziewięćdziesiątkę na przejściu dla pieszych, przed nimi gna staruszek, baba pyta się faceta, co on taki szybki, słyszy, że to małolat, zaledwie 82 ma, to gna.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
- Elwira, coś taka smutna?
- Jak byłam mała to marzyłam, żeby wyrosły mi piersi... - I się spełniło: masz za***isty, duży biust! - A mogłam marzyć o mieszkaniu!
|
|
|
#7 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
ekspert na antenie RM: - Weźmy słowo "komputer". Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zamaskowany
Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną. - Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie. - Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci ?!? Wychodzę, chcę rozwodu Mąż woła za nią: - Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było... - Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się. - Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją w dosłownie dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psia psiuła ma takie same... Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała się ze łzami w oczach: "ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa ?
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
- Aj waj, ale u was ceny...
- Panie, coś pan, wszystko po bożemu! - Aj, a tak by się chciało po ludzku... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Do dentysty przychodzi facet z bolącym zębem.
- Trza rwać! - mówi stomatolog. - Ile to będzie kosztować? - Hmmm... Niedużo. Jestem tuż po studiach, nie mam zbyt wielkiego doświadczenia... Więc tylko 100 złotych za godzinę.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
1.Idź na Google Mapy
2. Daj "Pokaż trasę" 3. Wpisz San Francisco jako miejsce początkowe. 4. Wpisz Tokio jako cel 5. Idź na 15 punkt twojej drogi... ;-) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Żona leży w łóżku. Przychodzi mąż z owcą pod pachą i mówi:
-Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa. Żona: -Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca. Mąż: -Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zamaskowany
Z Ryśkowego podwórka
![]() Niedawno pojawiły się pierwsze na świecie mówiące pralki automatyczne. Oto jak działają: - Włóż proszę białe pranie... Dziękuję. Uwaga, dozuję proszek i nalewam wodę. (Po chwili) ... Halinaaa!! Na koszuli Stefana są ślady szminki!!! W morzu pływa facet w długim płaszczu. Wyszedł w końcu, stojąca na brzegu kobieta go pyta: - Panie, czemu pan w płaszczu pływałeś? - Prałem. - Ale od tego jest pralka! - Próbowałem, ale strasznie mi się od tego w głowie kręciło. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Spotykają się owoce egzotyczne:
- jestem kiwi, co każdego ożywi! - jestem cytryna, lubi mnie cała rodzina! - jestem marakuja i ***8230;. nie wiem co powiedzieć. ______________________________________________ Siedzi sobie na kamyczku Małgosia. W jednej ręce trzyma śledzionę, w drugiej wątrobę. Oczy wiszą jej na żyłkach, rękawem ociera krew wypływającą z uszu. W pewnej chwili wzdycha i mówi: - Uuuhuuhuu, ale mi się kichnęło!!
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|