![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jadę sobie trolejbusem i obserwuję następującą scenę: na przystanku trolejbus zatrzymuje się, otwierają się drzwi. Wsiada jakaś babuleńka, przed wejściem za nią staje jakiś facet i pyta jej:
- Przepraszam, dojadę tym trolejbusem do centralnego rynku? - Nie. Drzwi zamykają się, trolejbus rusza, babuleńka siada i mruczy pod nosem: - Za to ja dojadę... Szkocka rodzina wraca z kościoła. Synek pociąga matkę za rękę i pyta: - Mamusiu, czy wiesz dla kogo była dzisiaj zbiórka pod kościołem? - Dla bardzo chorego krawca z naszej parafii, który szyje również dla naszego proboszcza. - Aha!... To dlatego tata wrzucił guzik do puszki! - Czy twoją żonę cechuje ekstrawagancja? - Częściowo... - ? - Bez "ncja"... Dwóch kumpli przy piwie: - Podobno niedawno się ożeniłeś? - Tak. - Oho, to teraz już wiesz, czym jest prawdziwe szczęście. - Tak, wiem, ale już jest za późno... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zamaskowany
Spotyka się dwóch kumpli. Jeden pyta drugiego:
- Słuchaj Wojtuś, czy byliście z żoną na wycieczce we Francji? - Nie, tutaj jakiś świnia ją tego nauczył! Świąteczny instynkt samozachowawczy podpowiada: 1. Kupić wszystkim swoim dzieciom jednakowe zabawki. 2. Kupić żonie i kochance jednakowe perfumy. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki:
- Cenzura - pomyślał Stirlitz. - Walka z piractwem - pomyślał Gates. Stirlitz, ile jest dwa razy dwa? - zapytał Müller. Stirlitz wiedział, wiedział również że Müller też wie, ale nie wiedział, czy Centrala wiedziała, więc musiał milczeć. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
w kamienicy, w której mieszkał Stirlitz gestapo obstawiło wszystkie wyjścia,
Stirlitz wyszedł więc wejściem.
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Spacerując ulicami Berlina Stirlitz spostrzegł grupkę wyrostków pompujących kota benzyną.
W pewnym momencie kot wyrwał się, przebiegł kilkadziesiąt metrów i padł. - Benzyna się skończyła - pomyślał Stirlitz.
|
|
|
|
#6 |
|
Zamaskowany
Nauczycielka tłumaczyła dzieciom z pierwszej klasy :
- Ludzie są jedynymi istotami żywymi, które się jąkają. W tym momencie mała dziewczynka podniosła dłoń do góry: - Ale ja miałam kotka, który się jąkał - powiedziała. Nauczycielka spodziewając się jakiejś cennej okazji do nauczenia dzieci czegoś nowego, poprosiła dziewczynkę, by opowiedziała o kotku. - A więc, bawiłam się z naszą kicią na podwórku, przed domem, kiedy usłyszałam jak rottweiler sąsiada przeskoczył płot i wbiegł na nasze podwórko. - To musiał być straszne - przyznała nauczycielka. - Było! A mój kotek podniósł ogon, zaczął syczeć " Kkkkkkh... Khhhh" I zanim wrzasnął "Ku***aaa!" rottweiler go zjadł! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2010
![]() |
Brunetka i blondynka skoczyły z dachu wieżowca, która spadnie szybciej?
Brunetka bo blondynka zgubi się po drodze ![]() Do tramwaju wsiada kobieta z nieogolonymi pachami chwyta za poręcz od sufitu na co odzywa się pasażer obok, hola hola baletnico nie tak wysoko te nóżki;D Milicjant do pijanego obywatela. Panie gdzie pan lejesz! 100 metrów dalej jest toaleta! Na co obywatel. A co pan myśli że ja mam szlauf!? A teraz bardzo suchy kawał. Było sobie morze i wyschło
Ostatnio zmieniany przez Reetou : 08.12.2010 o godz. 19:03 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zamaskowany
- Halo, czy to "Święta na telefon"? w sklepie CDRinfo.pl
- Tak. - Co można u was zamówić? - Mikołaja, Śnieżynkę, elfy, renifery, prezenty... - To poproszę trzy Śnieżynki i dwa litry wódki. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
...pijak
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
- dlaczego policjant zawsze spi na brzuchu?
- zeby go wszyscy mogli w dupe pocalowac |
|
|
|
|
|
#11 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Jeśli drogę przebiegnie ci czarna babcia, czarna wnuczka, czarny Mruczek, czarna Kicia, czarna kurka, czarna gąska, czarny bociek, czarna żabka, a na ostatku kawka, też czarna, to znaczy, że dziadek zamiast rzepki wyciągnął kabel wysokiego napięcia.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Małżeństwu urodziły się się trojaczki. Oczywiście, wielkie pępkowe, na które przyszedł mąż koleżanki matki - z zawodu kynolog. Wszyscy zachwycają się bobasami, wychwalają rodziców ogólnie sielanka. Podchodzi kynolog, ogląda szczegółowo każdego bobasa, po czym stwierdza fachowo: "zatrzymałbym tego".
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zamaskowany
W czasie wojny Niemcy złapali MacGyvera, wysłali go do obozu, tam szybko zaprowadzono go do komory gazowej, zamknięto drzwi i puszczono śmiertelną dawkę gazu, czekają, czekają, wreszcie otwierają drzwi, a tu wychodzi MacGyver i mówi:
- Gaz wam się ulatniał, ale już naprawiłem. Wieczorem żona pyta policjanta: - Wziąłeś prysznic? - No tak! Ile razy coś zginie, zawsze jest na mnie! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Stado wielkich, dobrych ptaków zbierało się do odlotu. Do ciepłych krajów.
Gdy już wielkie, dobre ptaki miały wzlecieć podfrunęła maleńka ptaszyna. - Wy sobie odlatujecie, a ja tu umrę z chłodu.... - westchnął ptaszek. - Leć więc z nami - zaproponowały wielkie, dobre ptaki. - Ale wy macie duże skrzydła, a ja mam małe... - Gdy braknie Ci sił w locie, pomożemy ci - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki, szykując się do lotu. - Ale wy macie duże żołądki, a mnie zabraknie pokarmu i umrę z głodu... - Gdy będzie potrzeba, damy ci jeść - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki, przestępując z nóżki na nóżkę, bo czas odlotu już był przekroczony. - Ale wy macie... - A idź ****a w ****! - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki. I poleciały. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|