![]() |
Do kupienia jest citroen berlingo. Rok 2003, 1,6 16V benzyniak, jakieś ~140 tysięcy przejechane. Klima jest. Za 2200$. Brać?
|
Cytat:
|
Cytat:
na naszych drogach często będziesz w zawiecho wkładał a i rdza lubi je szamać |
Cytat:
Cytat:
|
Ed ma to takiecós. Jak wróci to opowie o ...
|
Prawdę mówiąc, mi się autko podoba. Blachy i zawieszenie dokładnie tak, jak pisze Deckard, ale przy rozsądnej jeździe i dbaniu o wóz to może mieć sens. Jeśli przebieg jest oryginalny, to cena jest okazyjna.
|
Golfik nie miał dzisiaj kaprysów :spoko:
|
Cytat:
Spierniczył się przełącznik od kierunkowskazów, trzeba było wymienić cały zespolony moduł pod kierownicą, przełączniki kierunkowskazów, świateł i wycieraczek, zintegrowana cała elektronika od tego, duży koszt. Dwumasowe kółko paska padło, też drogie, pompka spryskiwaczy, tania. Reszta, to typowe sprawy eksploatacyjne. // Końcówka drążka kierowniczego wymieniona. |
A ta szyba pękająca z glupia frant i rozrząd co dwa miesiące i prąd za gaz?
|
Cytat:
samemu słabo to cięgło ,po dociążeniu chlapało 12 i muliło jak poldas, strach tym było wyprzedzać a dodam że lubie kręcić wysoko w szczególności ze służbówka w ogóle to mam uraz do citroenów przez mojego starego AX ,tam zawieszenie chyba było ze styropianu ,co pół roku coś |
Szyba se strzeliła raz, może ktoś jej pomógł, może nie, była znanej firmy co do wszystkich europejskich pojazdów wkłada, rozrząd jak przykazali po 120 tysiącach, pasek też, jakiś hałaśliwy trochę, bez znaczenia.
Bardziej się martwię, co będzie dalej, bo stara wiejska legenda głosi, że francuzy rozpadają się po 200 0000. :szczerb: |
Cytat:
BTW dzisiaj widziałem to cudo z pierwszej serii, parę zarysowań, blacha cud i... !! rdzewiejące lakierowane alu i wykończenia alu. :| |
Teraz już ci km będzie wolniej przybywać.
Coraz więcej osiołek będzie po warsztatach stał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |