![]() |
ciekawy temat o ujeżdżaniu gryzoni :hmm:
|
a w d... gryzoniom
Pan Tadeusz zacny trunek wiec sie na nim skoncentrujmy |
Wisniowka lepsza http://amazonki.net/dyskusje/mods/sm...ages/mniam.gif
|
A ja zakupiłam ostatnio focusa;) Dużo pali ale to mój pierwszy i wyczekany więc jestem szczęśliwa;p
|
Trzeba by dzisiaj przy sobocie zmienić opony, dobrze kombinuję? Bo jakoś tak głupio wyszykować klimatyzację na zimowych. :szczerb:
|
twardziele jeżdżą całe lato na zimówkach :>
|
Po mrozach z piątku na sobotę postanowiłem jeszcze poczekać z letnimi. :]
|
Cytat:
mrozy ?! to chyba do UeSA da się już przejść sóchą stopą :P |
Byłem w dwóch punktach i mnie pogonili, sezon na zmianę w pełni. :szczerb:
|
Zwlekales to poczekasz âş
|
Cytat:
Odpuściłem i pojechałem do kumpla. Tak się składa, że ma jeden warsztat na przeciwko domu. Co prawda mechaniczny, ale gumy też zmieniają. Zadzwonił i udało mi się wjechać jeszcze przed zamknięciem :spoko: |
Na opony jest sposób, bardzo dobry. Drugi komplet felg. W ten sposób opony zmieniam sam, bez żadnych kolejek, poświęcając na to - łącznie z porządnym wyczyszczeniem felg i konserwacją na sezon - 2,5 godziny. A jeżeli cokolwiek wydaje mi się być nie tak (po jakimś czasie może pojawić się niewyważenie, choćby z powodu odpadnięcia obciążnika) - po kilku tygodniach, kiedy zakłady wulkanizacyjne są już prawie puste, jadę jedynie na wyważanie. A taka potrzeba zachodzi raz na trzy sezony, może rzadziej :)
|
Cytat:
|
Pierwsza poważniejsza awaria w mojej hani, zacina sie łożysko klimy,
w serwisie wycenili na około 300zł [wymiane łożyska + nabicie klimy] oby było te około 300zł :( |
A z jakiej racji nabicie klimy ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |