![]() |
No mogłaby już trochę odpuścić :sciana: Mieliśmy dziś z Anią krótki wypad 20 km za miasto, w jedną stronę dopiero zaczynało pruszyć i droga była jeszcze czarna, z powrotem bielutka jak... śnieg ;) Droga do zajęła mi niecałe 10 minut, a z - 22.
|
Rychu za tym stoi :sciana:
|
Cytat:
|
Zimo wypierdalaj !
Tyle do tematu ! Mam już jej dość . |
Nie opłaca się, moje równie brudne ale nie myje bo nie ma sensu teraz... na Wrocław przewidują opadu śniegu z deszczem, w dzień będzie na plusie w nocy pomrozi...
|
http://wiadomosci.onet.pl/2139968,11...nicy,item.html
Podobno zima powraca od dzisiaj w nocy...Jednak strona : http://polish.wunderground.com/globa...ons/12424.html pisze,że we Wrocku zima powróci dopiero od soboty a piątek ma być słońce. Mam dylemat, miałem umyć auto po zimie (z pełnymi szykanami) ale jak walnie śnieg to nie wiadomo czy się opłaca.. |
Żeby to one chociaż z piwem były :sciana:
Byśmy pomogli. |
Hiena cysternowa! ;p
|
i dwie cysterny w rowie :P
|
minus jeden :sciana:
|
W okolicach Łomianek dopadła mnie taka śnieżyca, że w życiu nie widziałem czegoś takiego, 30 km/h to była już niebezpieczna prędkość, nie było widać drogi, a światła stop hamujących samochodów pojawiały się dopiero na jakieś 15 - 20 metrów przede mną, gdybym był w stanie zobaczyć jakiś zjazd, to bym się zatrzymał, ale szans na to nie było, płyn trzeba było lać na szybę praktycznie cały czas, bo oblepiała się śniegiem i wycieraczki tego nie zbierały, koniec świata jednym słowem. Na wysokości Żoliborza wyszło słońce. Marzec.
|
U mnie takie zadymki są co pół godziny, od południa. Na przemian ze słońcem. :sciana:
Ocipieć idzie. |
u mnie też pół godziny temu zawiało potężnie, napadało i poszło
a o 16 chodziłem po wiosce w krótkim rękawie do bani z taką pogodą, rządem i premierem |
10 minut temu się zaczęło, a zapowiadało się od ponad godziny - mamy tu taką zamieć, że przez ten niecały kwadrans wszystko jest białe...
|
Na Mazurach też śnieg i ślisko-jadąc do pracy widziałem gościa na zakręcie w rowie :haha: poniosła go ułańska fantazja,więc zaliczył dachowanie-opel nadaje się na żyletki :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:17. |