![]() |
-8,6 i idzie w górę, jak przypuszczałem :jupi:
|
-9 u mnie. Trzeba isc do babci dosypac groszku.
Trasa zaplanowana 8,7km do + 2,6km powrot do domu. Wiec koncze kawke i ide! |
No to byl sobie spacer...moze pozniej.
|
-9,8 widziałem na dole, chyba zdejmę polara.
Rano mnie poparzyło promieniowanie z kominka, dowaliłem małych szczapek suchej brzozy na żar, a po jakimś czasie chciałem wsadzić na wierzch wielką, ręka mi się prawie upiekła, boli nadal. |
Bo polić to cza umić
:czar: |
Hm... moja Madzia wczoraj pokazała mi błąd EAC... czyżby lotosowy Dynamic Diesel był chrzczony... podejrzewałem wodę w filtrze, przed zimą próbowałem spuszczać, ale nic nie poleciało... dziwne... Jak się rozgrzał, to błąd zniknął... :ysz:
|
No to u mnie od jutra wkracza wiosna, dziś już okolice 0 stopni, koniec z mrozami, które nie występują nawet w prognozach średnioterminowych
http://meteomodel.pl/forum2/index.ph...ach=4674;image |
u mnie -10 :) ogólnie da się przeżyć - mam nadzieje, że będzie "coraz cieplej" i będę mógł pobiegać w końcu :P
|
Coś ta mapka zawyża. U mnie bardzo powoli idzie w górę - jest teraz -6,2 a rano było -8,4. Nie wydaje mi się, żeby to doszło w okolice zera dzisiaj.
|
Bo to Grzeniu jest prognoza na jutro, piątek, u mnie było dziś zero...
|
A kiedy -20? :(
|
Wracaj do czasów komuny, towarzyszu :P
|
Cytat:
|
Wg prognoz średnioterminowych Polska będzie znów podzielona na południową wiosenną z dodatnimi temperaturami i północną zimową z mrozami. U mnie temperatura rośnie, już +3, przewidywana dziś nawet +7 i z każdym dniem cieplej, co mnie bardzo cieszy...
|
No u mnie jakoś widzę -5, ale fakt - tak wysokiej temperatury dawno nie widziałem.
Idzie w górę, podobno ma być powyżej zera dzisiaj. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11. |