![]() |
Zawsze mam kolce :taktak: czasem biorę też linkę :spoko:
|
A linka po co? Desperacki krok jak nic nie złapiesz? :>
|
:hahaha:co za :glupek: od razu widać że na Śniardwach nie był :nie: edu to jest Mazurskie Morze i aby nie zabłądzić i trafić do brzegu , należy linkę przywiązać do drzewa :taktak: właśnie tu powstało stwierdzenie : '' po nitce do kłębka'' :jezyk: Teraz jest +3*C biorę olejek i okulary :spoko:
|
Cytat:
|
A sprawdzałeś w wodzie i pod lodem?
|
Cytat:
|
Na Śniardwach trzeba mieć linę :taktak: to jest podstawa :spoko: dziś dwóm pijakom by się przydała :rotfl: normalnie straciłem rachubę ile razy ci goście wy*****i się na odcinku 800 m , bo tyle mieli do brzegu :sciana: ale durni nie szkoda , tylko ich sprzętu k***a a była to jakaś wycieczka zakładowa z pod Białegostoku , ok. południa przyjechali strażacy i na tych swoich sankach ratowniczych ściągali jednego z lodu , gdyż połamał nogę :nie: lód 35cm to utonąć by nie mógł , ale napruty do brzegu na jednej nodze by nie dał rady doleźć , a z taką liną to by się wciągnął ;) . Byli też bojerowcy , gokardowcy i auta na kolcach , jednym słowem sodomia i gomoria , i weź tu człowieku skup się na rybkach , które słabo dziś brały :ysz:
|
W Zakopanem spadł pierwszy tej jesieni śnieg:>
http://pogoda.wp.pl/kat,1035571,titl...?ticaid=113ac3 |
Jadąc na rowerku odstawiałem niezły parowóz, ale ledwo ponad 4 stopnie były... teraz 5, u mnie przy samym lesie.
|
A u mnie w samym lesie :> obecnie jest zero , troszkę dzisiaj zmarzłem :taktak: zastanawiam się nad kalesonami :hmm: ale za to można wylecieć z klubu twardzieli :ysz:
|
U mnie jest teraz 1,5 na plusie, rano było 0.
Wymiękłem trochę, przed chwilą wróciłem z dworu/pola i założyłem skarpetki :szczerb: |
Cytat:
|
Kalesony to przy -15.
|
Cytat:
|
U mnie na noc minus 3 zapodają:ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:11. |